Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ариана Аматьорска Лига протича с оспорвани мачове в борбата за титлата в Бургас



31 Юли 2011, Неделя



Футболните легенди Златко Янков и Милен Георгиев ще наградят финалистите в турнира в неделя в 16.30 часа

Вторият ден на плейофите в турнира Ариана Аматьорска Лига в Бургас предлага интересни двубои за зрителите, изпълнили мобилния стадион „Ариана Арена” на пл. „Тройката”. 24-те отбора, достигнали до групите в турнира, се впуснаха вчера в борбата за първото място, както и за уникалния шанс да се изправят срещу шампиона на България по футбол – Литекс. За първенец на Бургас от миналата седмица се състезават общо 132 отбора.
Футболните звезди на Бургас Златко Янков и Милен Георгиев, както и зам.кметът Костадин Марков ще наблюдават финалния двубой и ще наградят победителите в турнира. Решителният мач за титлата започва утре в 16.30 часа. По време на награждаването ще бъдат връчени купа за победителя, медали за първите три призови места, както и редица индивидуални награди за „голмайстор на турнира”, „най-добър вратар”, „феърплей” и “най-добра съдийска двойка”. 
Условията за игра в центъра на Бургас са отлични при много хубаво и приятно време. Организаторите от Ариана призовават всички фенове да посетят стадиона, да се насладят на ледено студената бира и уменията на състезателите. Турнирът продължава днес с интригуващи двубои. Миналогодишният шампион "Бенмар" претърпя вчера тежка загуба от силния тим на "Русокастро", който с играта си дава сериозна заявка за титлата тази година. При другите по-интересни мачове „Неудобните“ спечелиха с 3:0 над „Братя Пауър“, „Бари“ разгроми „Шпорите“ с 9:3, а „Ветрен“ надигра „Марс“ с 2:1. В днешния ден „Футболите“ и „Фортуна“ поднесоха много емоции за зрителите с гръмко реми 5:5 след множество обрати и напрегнати моменти.
Преди финалните мачове утре в 15.00 часа ще се проведе демонстративен шоу-мач между медиите от Бургас и представители на общината.

Във второто поредно издание Ариана Аматьорска Лига, най-продаваната бира от 2009 г. у нас отново дава уникалния шанс на един непрофесионален отбор да срещне футболния Шампион на България за сезон 2010/2011. Шампионът и класиралият се на 2-ро място отбори от Бургас ще представят града на големия финал за наградата на Ариана във Варна (2-4 септември). Там ще бъде излъчен и таланта на турнира, който ще изкара няколкоседмичен пробен период в лагера на Литекс. Най-перспективеният футболист ще бъде избран на базата на специфични критерии, с тристранно гласуване от представители на БФС, Ариана Аматьорска лига и шампиона на България.

Ариана Аматьорска Лига протича с оспорвани мачове в борбата за титлата в Бургас

Ариана Аматьорска Лига протича с оспорвани мачове в борбата за титлата в Бургас

Ариана Аматьорска Лига протича с оспорвани мачове в борбата за титлата в Бургас



Прочетено: 6454 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Калиакра МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu най-съвестният представител Флора Бургас 2009 Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Разоран двор, угар хубава вечер Йоан Костадинов Зеленина в Странджа Индивид в Червено море Пътна помощ - ADAC Дантела
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development