Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

СЦЕНА MAXBASS НА SPIRIT OF BURGAS – ИЗБИЙ СИ БУШОНИТЕ!



MC Coppa
Ключови думи: maxbass, Spirit of Burgas, сцена, mirizma, dubstep
29 Юли 2011, Петък



Футуристична сцена на черноморския летен фестивал. Басът ще е на макс на Spirit Of Burgas.

SPIRIT of Burgas представя MaxBASS – новата сцена на водещия български летен фестивал, която ще е точно до главната сцена и ще се захранва от масивна звукова система, ще представи топ ниво лайнъп и голямо количество ниско честотни вибрации. Български и международни изпънители ще помогнат за трансформирането на мястото наоколо и превръщането му в естествен хабитат за феновете на futuristic rhythmic bass музиката.
Програмата на сцената е внимателно подбрана и програмирана от промоутърите на лейбъла Mirizma, така че да влючва и DJ–и, и живи изпълнения с изразен афинитет към avant-garde dancehall и dubstep, drum`n`bass и dub по-специално.
Петък вечер MaxBASS ще посрещне една от легендите на atmospheric drum`n`bass – изпълнителя на Soundtrax, известен като Big Bud (UK). Съботата ще е посветена на dubstep с французина Von D, известен с многобройните си шоута из цял свят, изнесени през 2010 и 2011, и топ издания за лейбъли като Boka и Argon. Специалният гост в неделя ще бъде руснакът Kelt, който ще представи своята скречи селекция. Водещ през всички вечери ще бъде добре познатият и много ценен заради предишни появи в събития на H.M.S.U. – MC Coppa.
Българските изпълнители ще бъдат достойно представени от артисти от водещи местни музикални формации като H.M.S.U, Artmospheric, Mirizma, Zionlionz, BassWarriors, Play и други. MaxBASS ще приветства ветераните на електро-акустичният drum`n`bass –  R.O.B.T.F, заедно с други живи проекти като Kliment&Nambient/Artmospheric/ и Hyperqube /Mirizma/. На сцената ще се изявят и основателите на H.M.S.U. – jungle/techstep умовете Targy и Аcidtrip, докато повече барабни ще има от Zion /Zionlionz/, Monk /BassWarriors/ и младия талант Fai7h и Techdown.
Българският реге талант NRG D ще представи новия си албум, докато Стоян от Play Events представя едночасов видео-микс. Забележително появяване в лайнъпа ще направи с предстоящото си шоу талантливата изпълнителка на чело Магдалена Петрович. Тя ще бъде акомпанирана от добре познатия dubstep/drum`n`bass селектор Георги Пенков,  печелил аплодисментите на миналогодишното издание на Drum’n’Jazz. В лайнъпа ще се включат и Fortunah /Mirizma/, Dynamic /Mirizma/, Chakradancer Live!, Cinnamint /Artmospheric/, DaftDub и други.
За визуалните ефекти в реално време ще се грижи PsyWarrior /BassWarriors/, а звуковата система ще бъде построена и поддържана от саунд-специалистите на ClearSound.
В духа на летния бриз и празненствата на открито MaxTelecom обяви игра с безплатни билети за фестивала – можете да се регистрирате и да участвате на http://www.spirit.maxtelecom.bg/.


Прочетено: 3632 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
7 Журналистка Кедрите Весела морето в началото на новата година фонтанът на площада Международен Семинар на фризьорите София Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA бургаска среща Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас най-съвестният представител жълто
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development