Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Психично болен налита с брадва на майка си



Психично болен налита с брадва на майка си
Ключови думи: крими, инцидент с брадва, битов инцидент, психично болен, психодиспансер
03 Август 2011, Сряда



Уж нормалните припаткаха. За тях е виновна кризата. За окончателното изперкване на преждеприпаткалите са виновни горещините.

На 02.08.т.г. около 19.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Средец е получено съобщение за инцидент в частен дом в с. Дебелт, разположен в бл. 2 в ж.к. «Бригадирски лагер», при който психично болния Н.М., 50 годишен, се барикадирал с всички мебели и ел. уреди в жилището заедно с 73 годишната си майка. За отварянето на металната врата на дома е използван ъглошлайф, като след проникване в жилището, е констатирано, че Н.М. привел майка си в безпомощно състояние, като й нанесъл множество удари с брадва по главата и тялото. Жената е настанена за лечение в отделение «Неврохирургия» към МБАЛ – Бургас, като след медицински преглед е констатирано, че вследствие на насилието спрямо нея, й е причинена и фрактура на лявата ръка. Пострадалата е без опасност за живота. Н.М. е задържан и настанен в бургаския психодиспансер за лечение. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Средец.


Прочетено: 3794 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Богориди, Бургас Републиканска след ремонта бургаска среща моите цветя Стилът на знаменитостите камини всичко за отопланието Театър за драма. опера и балет, Бургас. Ремонт носачи Казанлък Първа копка Долно Езерово Воробей от страха полез на стенку Източен лопох цвят Истанбул рибари
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development