Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фалшификатори продават картички от името на БЧК и още три организации



Фалшификатори продават картички от името на БЧК и още три организации
Ключови думи: БЧК, фалшификати
04 Август 2011, Четвъртък



В централата на БЧК беше получен сигнал от граждани, че в София се продава благотворителна картичка в полза на деца, боледуващи от церебрална парализа, от името на Българския Червен кръст, Партньорската мрежа за благотворителност към БЧК, Обединената демократична коалиция - САЩ, Центъра за психически изследвания и Фондацията за деца с увреждания И АЗ МОГА .

Уведомяваме медиите и обществеността в България, че Българският Червен кръст в момента няма фондонабирателна кампания в полза деца с церебрална парализа, както и партньорски връзки с останалите организации, изписани на картичката, и не е предоставял своето лого за подобна благотворителна акция.
 До момента БЧК е установил контакти с представители на Фондация за деца с увреждания И АЗ МОГА и Центъра за психологически изследвания, които категорично заявиха, че също не набират по този начин средства за своите цели.
 Вероятно разпространението на тази „благотворителна” картичка е дело на измамници или организирана група с престъпни намерения.
 Днес БЧК ще сезира Софийската районна прокуратура и органите на МВР за незаконната продажба на тази картичка и ще предостави всички факти, с които разполага до момента.
 Уведомяваме обществеността, че картички или талони с благотворителна цел от БЧК се разпространяват от оторизирани негови представители (доброволци) с придружаващ документ и пълномощно и то по време на регламентирани кампании, които задължително се обявяват чрез медиите и други канали на организацията.
 БЧК се обръща към всички граждани за съдействие – да сигнализират на телефоните на пресцентъра за лица, разпространяващи фалшивата благотворителна картичка.



Фалшификатори продават картички от името на БЧК и

Фалшификатори продават картички от името на БЧК и
Прочетено: 4388 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
До другото лято Пролет, кокичета сред тухли Приятели Международен Семинар на фризьорите София Бургас, ФЛОРА 2008 Фен Spirit of Burgas Aerogara Byrgas Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development