Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сега или никога. Едно турне на театър Българска армия край Бургас



На 10 и 11 август всички фенове на театралното изкуство от и в Бургас, могат да посетят Военния клуб на града,
Ключови думи: Валентин Красногоров, Красимир Ранков, РАНКОВ, театър, ваканция, Варна, Созопол, Летен театър
05 Август 2011, Петък



В разгара на най-отпускарския месец - август,когато всички са на вълна „море любов,и още нещо…”, както се казваше в едни знаменит български филм, театър „Българска армия” ще се постарае да е това „нещо”, което (с риск да прекалим с телевизионния сленг) ще бъде „черешката на тортата” в морската ваканция на любимата ни публика.

Театър Българска армия•
„Сега или никога”
от Валентин Красногоров
постановка: Красимир Ранков и Веселин Ранков
сценография: Петя Боюкова
участват: Стефка ЯНОРОВА, Ярослава ПАВЛОВА, Веселин РАНКОВ, Красимир РАНКОВ

В разгара на най-отпускарския месец - август,когато всички са на вълна „море любов,и още нещо…”, както се казваше в едни знаменит български филм, театър „Българска армия” ще се постарае да е това „нещо”, което (с риск да прекалим с телевизионния сленг) ще бъде „черешката на тортата” в морската ваканция на любимата ни публика.
Турнето, което стартира на 9 август от гр. Варна и продължава на юг за да стигне на 13 август до прекрасния Созопол, ще разнообрази лятната ваканция на всички на които все ни липсва по нещо, а то обикновено е повече смях и свежо настроение с летния хит на армейската трупа. Комедията на режисьорския и братски тандем Краси Ранков и Веселин Ранков по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори Валентин Красногоров - пиесата „Сега или Никога”.   
И тук публиката ще има възможност да се наслади на колоритното семейство Ставреви от телевизионни хит „Стъклен дом”, но този път култовата екранна двойка – Краси Ранков и Стефка Янорова са подкрепени от още един чудесен тандем - актьорът с над 60 роли в театъра, киното и телевизията, гласът от незабравимия сериал „Ало, Ало”, режисьорът, преподавателят по актьорско майсторство и не на последно място БРАТЪТ - Веселин Ранков и младата, красива и много талантлива- актрисата, позната ни от телевизионното шоу „Аламинут” - Ярослава Павлова.
Историята е  много весела, но в същото време разбулва пред погледите ни собственото ни концентрирано всекидневие. Остроумният разказ за две семейства забъркани в рискован любовен четириъгълник я правят привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото „и да си женен и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш”, както ни напомня и опитния Красимир Ранков.
Обиколката на звездния квартет стартира на 9 август от гр. Варна. Там спектакъла може да бъде видян в театър „Българан”. На 10 и 11 август всички фенове на театралното изкуство от и в Бургас, могат да посетят Военния клуб на града, а на 12 и 13 още повече слънчево настроение ще получите в читалището на гр. Созопол. От театъра гарантират, че цената на билетите няма да надхвърля „разходка с лодка”...,джет или каквото там предпочитате.

Но това не е всичко. Седмица по-късно (22 август) трупата се отправя към гр. Пловдив, където спектакъла ще бъде представен на сцената на Летния театър. На 23 август и всички в гр. Разград и региона могат да си подарят една незабравима вечер като посетят Драматичния театър в града, а само ден по-късно вече и публиката в Русе ще има възможност да се порадва на звездния квартет.



Прочетено: 5036 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пролет, кокичета сред тухли пчела Конкурс прическа Бургас 2009 Алеята-Бургас централна градска тоалетна Бургаският мост през 2011 г. pepi етюд 01 pepi Гиацинт Йордановден 2011, Бургас - от Тина Пожарната в Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development