Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

С връзки :)). САБ изпраща постер с обновения център на Бургас в Япония



САБ изпраща постер с обновения център на Бургас в Япония
Ключови думи: Бургас, ларго, САБ, архитекти, бургаски архитекти, центъра на Бургас
11 Август 2011, Четвъртък



На 20 юни 2011 г., след проведен национален конкурс, Съюзът на архитектите в България САБ изпрати в Токио постер, илюстриращ реализацията на първи етап от проекта за реконструкция и благоустрояване на централната пешеходна зона в гр. Бургас.

Бургаското ларго представя страната на изложба в Япония

Така новото ларго участва в изложба от постери под надслов „Устойчиво проектиране. Отговорност на архитекта”. Тя се организира от Международния комитет по устойчиво проектиране при Международния съюз на архитектите /МСА/, в рамките на техния ХХІV Световен конгрес в Токио.
Всяка секция на МСА може да участва само с един проект, който предстои да бъде експониран в изложбената зона. Условие за участие, което бе изпълнено от САБ, бе попълването на специално подготвен от МСА въпросник по проблемите на устойчивото проектиране. На изложбата ще бъдат окачени от 20 до 30 проекта заедно с допълнителна информация за Стратегията на МСА за устойчиво проектиране. Всички постери, представени от организациите - членки на МСА, ще бъдат качени на електронната страница на международния форум.


Прочетено: 12052 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
грее грее централна градска тоалетна Републиканска след ремонта късче от Морската градина Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Жълтурче.jpg social distance Бургас-моста Конструкция моите цветя лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development