Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Сноби // Звезди
Умек - в едно от поседните партита за сезона след подгрявка от Balthazar и афтър от Dataminion

Umek @ Cacao



15 Август 2011, Понеделник


Автор: Bourgas.org

След бърза обиколка на Спирит ъф Бургас се запътваме към Слънчев Бряг около полунoщ. Петък вечер през лятото - трафикът е стабилен както винаги. След като се справихме с тъжната ситуация на българския път се справяме и с тъжната ситуация на паркиране върху чакъл за 10 лв... Поне паркингът, който си делят 2 чалготеки, 1 ретро и 1 хаус клуб създава атракция.

Някак си още с излизането от колата си личи кой на къде се е запътил - животинските шарки тип зебра/тигър право към Час пик и Домби с леки препъвания на 15 сантиметрови токове, леко несъответстващо на обстановката официално облекло на посетителите на Брилянтин и естествено неизменните "хаусъри" за Какао.

Присъединяваме се към "хаусърите" - словенският минималист(и не само) Умек ще прави едно от последните партита на Renesanz за сезона след подгрявка от Balthazar и афтър от Dataminion.

След като си забравям апарата в колата и се налага да се върна през любимия ми чакъл, който през селските ми чехли боли, влизаме. Партито вече е почнало, Какао е почти пълно, Балтазар играе на пултовете. След около час от доста добър сет, който загравя публиката Умек и неговият колега Dataminions излизат на дж-сцената и публиката полудява. Още 15 минути сглабяне на пулта на Умек и се почва! Сетовете на словенеца по принцип са по-"бързи" и този път не разочарова. 2 часа непрекъсната енергия от него преливат в още 2 часа много силен афтър то Dataminions. Публиката на Какао се разглоби прилично - нищо че не беше на голямата сцена, която седеше като отритната в края на заведението. Малко, но качествено както се казва :)

След сет, който определено ни направи редовни посетители на неговите партита в България Умек, а по-късно и Dataminions си тръгват - както и ние (за съжаление нямам енергия за афтъра, който ще продължи до късна сутрин). По пътя за колата срещаме миграцията на тигрите и пантерите от оста - Домби - Час Пик. Къде пияни, къде по-пияни се покатерват в колите си и дружно отпътуваме от този парти рай - утре ни чакат Скънк Ананси и Моби(Moby) на плажа в Бургас.

След сет, който определено ни направи редовни посетители на неговите партита в България Умек

След сет, който определено ни направи редовни посетители на неговите партита в България Умек

След сет, който определено ни направи редовни посетители на неговите партита в България Умек

DJ Baltazar



Прочетено: 14134 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвят на череша с пчели кафето ми деца Колоски на белом фоне от прозореца Барселона Конкур глазами зрителя Пони тоже кони Мишка Флора -Бургас-2009.JPG Градините на Версай от Бутик pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development