Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

SPIRIT OF BURGAS 2011 отмина



SPIRIT OF BURGAS 2011 отмина
Ключови думи: Spirit of Burgas, Бургас, фестивал, фестивално градче, Моби
17 Август 2011, Сряда



Няколко текста от организаторите и ПР-ите на Спирит ъф Бургас

На 12, 13 и 14 август Централният плаж на Бургас и прилежащата му част от Морската градина се преобразиха по неузнаваем начин за четвърта поредна година, заради четвъртото издание на SPIRIT of Burgas. Дори луната се показа в пълния си блясък, за да се присъедини към многохилядната публика, дошла от различни краища не само на България, но и на света, за да види и чуе на живо имена като Moby, Skunk Anansie, Deftones, Stamina MC и Amplifier. Всички те идват за първи път в България, което само по себе си превръща фестивала в уникално събитие. Мултижанровото му звучене, разгърнато на 5 сцени с около 100 артисти в трите нощи, невероятният фон на морската вода и разнообразните атракции във фестивалното градче, допринесоха още повече за уникалността на най-мащабното лятно музикално събитие в България.
 „Сцената на SPIRIT of Burgas бе буквално разтърсена от имена като Skunk Anansie и Moby. Публиката бе невероятна. За мен е страхотно да видя как Бургас се превръща в мека на събитие от огромен мащаб, каквото е SPIRIT of Burgas.   Обичам те, България!!!” Jeff Scott Soto
“Thank you, thank you, thank you!” е фразата, която всички присъстващи на концерта на Моби ще помнят дълго след неповторимото изживяване, което той подари на публиката в нощта на 13 август. 
Българската гордост на тазгодишното издание на фестивала – Светлана Василева – бас-китарист в групата на Моби, сподели дори във Facebook страницата си:
"Специални благодарности на българската публика за топлото посрещане! Никога няма да забравя този концерт! Всички мои познати от останалите банди, които свириха на SPIRIT of Burgas са очаровани от преживяването си на фестивала! Публиката и организаторите бяха наистина невероятни!”
Част от програмата на Spirit of Burgas за пръв път тази година беше и уникална BEKC’STAGE сцена. Неин организатор беше Beck’s – немска марка бира номер едно в света, която партнира на фестивала. Чрез иновативна технология тя даде възможност на феновете да се почувстват като звезди на голяма сцена.

„Вярваме, че BECK’STAGE допринесе SPIRIT of Burgas да бъде още по-интересно изживяване и благодаря на организаторите на фестивала, че и тази година имахме възможност да си сътрудничим”, коментира Василена Даскалова, бранд мениджър на Beck’s в „Каменица” АД. 

Подкрепян от Община Бургас, в лицето на кмета на града Димитър Николов, SPIRIT of Burgas предлага не просто забавление, но превръща с всяка следваща година от провеждането си града в по-привлекателно място за туризъм не само за българи, но и за хора от различни краища на света.
Атрактивната декорация във фестивалното градче бе дело за поредна година на главния сценограф на SPIRIT of Burgas Ева Венто. Всички играчки, които послужиха за декорирането на фестивалното градче, Ева дарява на дом за деца, лишени от родителска грижа – още един акт, с който фестивала показва, че застава смело зад социално значими каузи.



Прочетено: 7048 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Община Бургас Морската градина в Бургас КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС врабец Пристанище Приморско Цъфнали череши Журналистка лека вечер Пролет на село най-съвестният представител КАМЕРА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development