Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Поморие през тази седмица започва VІ международен музикален фестивал за талантливи хора с увреждания22 Август 2011, ПонеделникОрганизатор на събитието е фондация СИЛА ЗА ЖИВОТ.

На 26 и 27 август 2011 в Поморие, на централния площад, ще се проведе  6-ти международен музикален фестивал на талантливите хора с физически увреждания. Фестивалът се осъществява с подкрепата на Агенция за хората с увреждания към Министерството на труда и социалната политика, Община Поморие и Национален център за социална рехабилитация "Св. Георги" - Поморие.

Участници са Кристиян Григоров - Криси; Богдана Петрова - незрящото момиче от "България търси талант"; Веницислав Миланов - финалист с Нели Рангелова в телевизионния формат "Байландо"; Илона Калчева, Роберт Абрашев, Румен Михайлов; хореографите от танцова формация "Танцувам не по-различно от теб", които изпълняват уникален Варненски танц в инвалидни колички; даровити деца от Дом за умствена изостаналост в с. Кошарица; гости от Полша, Украйна и Македония, както и други даровити хора в неравностойно положение. Специален гост на втората фестивална вечер ще бъде популярният музикант Борис Гуджунов.

Жури под председателството на Стефан Диомов и членове Борис Гуджунов, Орхан Мурад и др. ще оценяват вокалните умения на изпълнителите в областта на популярната музика.


Прочетено: 12166 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Първа копка Лилиум Летния театър на Бургас Заслон в местност Силкосия Мандарин Бургас, Флора 2008 Бургаска къша През поколение
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development