Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
България
Дунавската стратегия като шанс за развитие на българските региони

Среща на регионалните структури на БТПП в Русе05 Септември 2011, ПонеделникНа среща в Русе, Съветът на председателите на регионални търговско-промишлени палати (ТПП) и камари Бяха обсъдени програмен период 2014-2020 и форми на финансиране, стимулиращи бизнеса.

Председателите от системата БТПП поискаха нови мерки за развитие на бизнеса
На среща в Русе председателите от системата БТПП решиха да настояват за приемане на пакет от мерки за развитие на бизнеса като условие за участие в обсъждането в НСТС на представените наскоро искания от синдикатите за приемане на мерки за борба с бедността.
Съветът на председателите на регионални търговско-промишлени палати и камари при Българската търговско-промишлена палата се проведе при домакинство на Русенска търговско-индустриална камара.
На заседанието беше дискутирана Дунавската стратегия като шанс за развитие на българските региони, с участието на арх. Белин Моллов, консултант по европейски проекти.
Съветът на председателите на регионални търговско-промишлени палати и камари обсъдиха възможностите  на новия програмен период 2014-2020 и формите на финансиране, които ще са по-ефективни и стимулиращи бизнеса. В рамките на гостуването в Русе Цветан Симеонов проведе среща с областния управител на Русенска област Пламен Стоилов , на която бяха разгледани плановете за подобряване на икономическата среда в региона и разширяване на взаимозействието между държавните органи и РТПКамара.  Председателят на БТПП разговаря и кмета на Русе Божидар Йотов.
Председателите на регионални палати определиха за дата на следваща среща 18 ноември в град Враца, когато Врачанската палата ще отбележи своята 20 годишнина.Среща на регионалните структури на БТПП в Русе

Среща на регионалните структури на БТПП в Русе

Среща на регионалните структури на БТПП в Русе

Среща на регионалните структури на БТПП в Русе
Прочетено: 2972 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Кой си изгуби мидите? красиви по всяко време Фонтанът на площад закачалки 1 Александропулис, Гърция - юни.2007 Египет Spirit of Burgas Ето го Немо шарено килимче Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development