Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Меглена Кунева и Любомир Христов, избори 2011Меглена Кунева, Любомир Христов, Избори, избори 2011
Ключови думи: Меглена Кунева, Любомир Христов, Избори, избори 2011
12 Септември 2011, ПонеделникГражданската кандидат-президентска двойка Меглена Кунева и Любомир Христов внесоха документите за регистрация в Централната избирателна комисия. Кунева: Рано или късно ГЕРБ и БСП ще влязат в договорки.

Гражданската кандидат-президентска двойка Меглена Кунева и Любомир Христов внесоха документите за регистрация в Централната избирателна комисия. „Боря се срещу това цялата политическа система да не се изчерпва само с партиите. В политическата система влизат и медиите, и неправителствените организации, и малките и средни предприятия, които са се организирали, и хората, които членуват в синдикати или екологични сдружения”, коментира Кунева пред журналисти.
Тя отбеляза, че двамата с Любомир Христов са доказали, че са кандидатите на гражданите, заради събраните 27 623 подписа за три седмици, в рамките на националната обиколка. „Моят инициативен комитет е от над 800 души, това не са просто няколко известни лица, а автентично гражданско движение”, посочи Меглена Кунева.  
Кандидатът за президент прогнозира, че „рано или късно ГЕРБ и БСП ще влязат в договорки” и се опитват да изтласкат всеки кандидат, който не е от системата. „Те могат да направят своя картел, за да може да не се допуснат други кандидати и политическата система да продължи да се изчерпва само с партиите”, каза още Кунева, която бе категорична, че няма никаква законова пречка пред кандидатурата й.
Меглена Кунева заяви, че задължително ще приеме участие в дебати. По думите й това е правилната форма на общуване в политиката не само по време на избори.
На въпрос дали ще приеме партийна подкрепа, ако стигне до балотаж, гражданският кандидат за президент посочи, че засега няма такива намерения и ще продължава да се обръща директно към гражданите. Тя бе категорична, че ако спечели изборите, ще докаже, че е президент на гражданите, който е победил с тяхната подкрепа.Прочетено: 4444 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Калиакра Дива свиня зад решека Хебел ремонтира,кормилна система Конкурс прическа Бургас 2009 МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu Подводен свят Тройката, паметника Miss Sixty Бургаският кей Три девойки ученички Данил Созопол. морето
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development