Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Народното събрание ще е домакин на 38-то заседание на Комитета по правни и политически въпроси на ПАЧИС



Бургас. Народното събрание ще е домакин на 38-то заседание на Комитета по правни и политически въпроси на ПАЧИС
Ключови думи: Бургас, Народно събрание, ПАЧИС, Черноморски регион
13 Септември 2011, Вторник



В заседанието, което ще се проведе от 13 до 15 септември 2011 г. в Бургас, ще участват представителите на 12-те страни-членки, наблюдатели и гости.

Народното събрание ще е домакин на 38-то заседание на Комитета по правни и политически въпроси на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество /ПАЧИС/. 

Изпълнението на споразуменията между страните-членки на Организацията в областта на борбата с организираната престъпност, ще бъде централна тема на разискванията. По нея основен доклад ще изнесе заместник-председателят на българската делегация в ПАЧИС Стоян Гюзелев.

 Откриването на заседанието на Комитета по правни и политически въпроси е на 14 септември от 10.00 часа в интерхотел „България” Към участниците във форума привествие ще отправи заместник-председателят на Народното събрание Анастас Атастасов. Заседанието ще открие председателят на комитета Михаил Емелянов.

ПАЧИС е парламентарно измерение на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество – международна регионална икономическа организация на страните от  Черноморския регион. В момента в ПАЧИС участват дванадесет държави – Албания, Армения, Азербайджан, България, Грузия, Гърция, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Турция и Украйна. 

Приоритетите в дейността на Асамблеята са предопределени от разбирането, че активизирането на икономическото, двустранно и многостранно, сътрудничество в Черноморския регион ще допринесе за развитието на страните-участнички, но и ще спомогне за преодоляването на междудържавните и етническите конфликти.

Като отчита голямото значение на развитието на взаимоотношенията между ЧИС и Европейския съюз като регионални организации, ПАЧИС интензифицира връзките си с Европейския парламент, който е със статут на наблюдател в Асамблеята.



Прочетено: 4402 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
централна градска тоалетна Вече съм голяма Старите бургазлии разказват През поколение созопол Поглед от дрон Бургас xx На Вая Конкурс прическа Бургас 2009 Строеж с кран Жълто подрумиче
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development