Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Три жалби за оспорване на резултатите от изборите в Бургас06 Ноември 2011, НеделяВ Бургаски административен съд са внесени три жалби за оспорване резултатите от изборите. Председателят на ОИК Бургас Елка Стоянова и говорителят Светла Каменова съобщиха това на специална пресконференция. Две от жалбите са от Георги Иванов и една от Мария Инджова.

"Изборната администрация трябва да е постоянно действащ орган. Вотът се отчита от хора, които понякога ние назначаваме в 7 ч сутринта. В тази връзка дори бихме могли да излезем с идеи и препоръки как може да се случи това- например съдебните заседатели във всеки район се определят с решение на общинския съвет, защо да не се предвиди в изборното законодателство една постоянно действаща изборна администрация. Нека да има квотен принцип, но всички хора да са елита от всички представители на партиите, защото те посочват членовете си на СИК", обясни Каменова.

Вече има изработен график за изплащане възнаграждения на членовете на СИК, като за втория тур парите са увеличени с 10 лв. Около 3,6% са недействителните бюлетини в Бургас.


Прочетено: 4994 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта Полет КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас Приятели Мебелна Фабрика ДИЕЗ Републиканска след ремонта Рози евро 2008 Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA Журналистка созопол Цвете
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development