Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

За един безопасен Бургас



02 Декември 2011, Петък



Кметът на Бургас Димитър Николов е наредил да се предприемат действия за осигуряване спокойствието и сигурността на жителите и гостите на Бургас

Бургас ще се изпълнят с хора за Никулден. По време на тържествения концерт на 6 декември на площада ще бъде дадено началото и на светлите коледни и новогодишни празници с включване на елхата и празничното осветление.

Кметът Димитър Николов нареди да бъдат предприети всички необходими действия за осигуряване спокойствието и сигурността на жителите и гостите на Бургас по време на празниците Никулден, коледните и Новогодишни празници.

Задачата е възложена на служителите от общинската дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност“ и органите на реда от областната дирекция на МВР. Те ще се грижат за безопасното протичане на всички събития и тържества през целия декември, тъй като това е най-пъстрият и богат на празници месец в календара.

Засилен контрол ще има на всички места за празнуване и забавление – площади, пазари, увеселителни и питейни заведения като барове, дискотеки, кафета и др. Проверки ще бъдат осъществявани и по уличните артерии в целия регион за спазване закона за движение по пътищата, особено в дните около празника на студентите – 8 декември.
Местата за продажба на алкохол и на пиротехнически средства – бенгалски огън, бомбички, фойерверки и др., също ще бъдат често инспектирани. При установяване на нарушения и неспазване на правилата за обществения ред на собствениците ще бъдат издавани актове и ще бъдат налагани съответните санкции.



Прочетено: 5294 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта Жълтурче Малката КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС pepi Римокатолическата черква За Майсторите!!!!!!! Созопол Арменската черква Сурп Хач тошко Парк в Бургас, Младежки дом
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development