Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Трите най-слушани онлайн радиа



13 Февруари 2012, Понеделник


Автор: Найден Найденов, студент БСУ

Най- якото на радиото е, че предоставя възможност да слушате музика по всяко време безплатно.

Сега е възможно да слушате онлайн радио, без да е нужно да използвате старата музикална уредба. Можете да слушате музика на живо по всяко време и не трябва да плащате на никой. Единственото, което е нужно да извършите, е да посетите сайт за онлайн радио и да изберете желаната радиостанция. Също така ще видите, че има много други хора, които се наслаждават на музика в същото време. Вие можете да слушате непрекъснато музика, независимо от натовареността на уебсайта. Това е красотата на онлайн радиото. Всичко, което ви трябва е да разполагате с бърза интернет връзка. Не е необходимо да инсталирате какъвто и да е вид допълнителен софтуер. Няма да местите антената или честотата, тъй като пускането става само с 1 клик. Имате възможност да се забавлявате докато работите, като слушате музика .
Ще ви представя няколко от най-известните онлайн радио станции в Българските честоти:
Радио Фреш започва предаване на 6 май 2002 г. То е българско музикално радио, което излъчва в ефира най-новите хитове от българската и световната сцена, новини, както и забавни предавания. Програмата е нон стоп /24-часа/. Ефирното излъчване на радиото става чрез 16 предавателя, като има възможност да се слуша в повече от 23 града в България, а онлайн се слуша от всякъде .
Радио Веселина стартира излъчване в Пловдив на 15 декември 1992 г. на честота 97.7 MHz. Медията е една от първите, които правят началото на частното радио предаване в дръжавата. За кратко се превръща в национална верига от местни радиостанции, която излъчва в София и големите градове на Южна България.
Радио The Voice стартира излъчване на 2 април 2007 година, като предлага на своите слушатели денонощно dance, hip hop и R&B хитове. Славата на медията се дължи от части и на телевизията, която е една от главните музикални телевизионни програми. Медията може да се слуша ефирно във София и Пловдив, а онлайн от всякъде .
Трите най-слушани онлайн радиа



Прочетено: 5622 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Елена Зеленина в Странджа Az sym ot Burgas хотел приморец Строеж с кран Странджа Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Южен парк витраж4 камини Алёша. 9 мая 2015 года Истанбул
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development