Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Общинари гасиха пожар24 Март 2012, СъботаПожарът е забелязан от Магдалена Карастоянова, която незабавно е уведомила пожарната. На мястото на инцидента веднага са пристигнали зам.-кметът на Община Бургас д-р Лорис Мануелян, Божидар Кънчев – секретар на Общината и териториалният директор Пенка Паспалева, които са създали организация за денонощно наблюдение на изпепеления терен.


Пожар вилня в сметището на Гробищния парк в Бургас

Днес, преди обяд е подаден сигнал за разразил се пожар в сметището на Гробищния парк в Бургас. Пожарът е забелязан навреме от управителя на общинския „Обреден комплекс“ Магдалена Карастоянова, която незабавно е уведомила органите на Областната дирекция на МВР, противопожарна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и общинска администрация.
Пристигналата пожарна кола е ограничила пламналия огън в рамките на самото сметище и постепенно го е потушила. На мястото на инцидента веднага са пристигнали зам.-кметът на Община Бургас д-р Лорис Мануелян, Божидар Кънчев – секретар на Общината и териториалният директор Пенка Паспалева, които са създали организация за денонощно наблюдение на изпепеления терен.
Само благодарение на бързите и навременни действия служителите на „Обредния комплекс“ и на огнеоборците, пожарът не е успял да обхване територията на Гробищния парк и няма засегнати гробни места.
Разразилият се черен дим над пожара е в следствие от запалването стари автомобилни гуми, които са били изхвърлени преди време в сметището.
В момента на пожара на сметището не е имало хора, благодарение на което и няма жертви от инцидента.
Случаят е предаден на органите на ОДМВР – Бургас за издирване на неизвестния извършител.Прочетено: 3202 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
жълто Кокили за Строители Бургас., ФЛОРА 2008 Есен в Париж от Бутик КАМЕРА Зима в Странджа Wall! Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Кой си изгуби мидите? pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development