Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фестивал ЛУД УМОРА няма пак в Бургас



24 Март 2012, Събота



Поредният фестивал в Бургас. Бира, цаца и зрелища отбелязаха началото на уикенд-а. Луд умора няма.


Последният Тегав работен ден събра няколко хиляди бургазлии, които разбраха, че са включени в града. Смисълът на Фестивала е да е фестивал, изземвайки функциите на огненото шоу в Царево. Хората се питаха кой болен мозък се забавлява за тяхна сметка, но като цяло се веселяха. Утре беше събота. Спирит ъф Бургъз вече беше Джин в София.

Някаква странна рокада се забелязва сред Любимците.

Бургазлии показаха, че са отворени към новото и модерното. Още в първия ден на фестивала „Включи града” публиката беше активна, многолюдна и всеки намери своето събитие в богатата програма.
В късната петъчна вечер трупата Театър на огъня и сенките Фаертър изигра атрактивно улично представление. Артистите, качени на кокили, облечени в интересни костюми, показаха етюди с истински огън и въртене на пойове.
Голям интерес предизвика автоматът за рисунки, управляван от скрит в него човек. Много хора се включиха и в уъркшопа „Супер град”, който пита бургазлии как би изглеждал един наистина „супер град” според неговите жители и какво би било бъдещето му, ако то зависеше най-вече от идеите и възможностите на общността.
В първия ден публиката на фестивала „Включи града” видя и чу още филмова и джазова музика, DJ парти с въздействащи визуални ефекти в един от куполите на Флората, различни игри, филми, изложби фотография и живопис, танци и театър.
Не пропускайте събитията от втория и третия фестивален ден! Запознайте се с програмата от сайта www.vkluchigrada.com, търсете информация и съдействие от организаторите, които носят баджове с логото на фестивала.




Прочетено: 3798 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж2 Жреци на музите 2009 Републиканска след ремонта Конструкция Pepi Морската градина в Бургас KST Bourgas 1975 Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД централна градска тоалетна Бургаска къша спретната къщурка жажда за светлина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development