Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

200 учиха безплатно салса и брейксалса, брейк, Пловдив
Ключови думи: салса, брейк, Пловдив
26 Март 2012, ПонеделникНад 200 пловдивчани се възползваха от безплатните уроци по латино и улични танци по време на „Fanta Dance Stage”.

Лично Моника Стоянова, единствената българка европейска шампионка по салса, показваше стъпки на желаещите в източния атриум на мол „Галерия Пловдив” /до 5D киното/. Над 6 часа продължи танцовия маратон в съботния следобяд на 24 март. Изданието в Пловдив е подгряващ етап на 8-ия „Фанта танцов фестивал” от 11 до 13 май в София, обясни Гаро Узунян, координатор и водещ на шоуто в Града на тепетата. Гаро се занимава с танци повече от 7 години. По негова покана за пръв у нас пристига инструкторът по кизомба Б. Нарде и така се поставя началото на този танц в България.

Вчера освен кизомба пловдивчани се учеха да играят и салса, тимба, салсатон и меренге под вещото ръководство на преподаватели от 4-те пловдивски школи по латино танци.

В 16 часа те отстъпиха място на желаещите да танцуват хип-хоп и брейк. Първо група „Silky Dancity” демонстрираха стъпки, а след това изявени танцьори от „Expres our soul crew”, „Street dance school the center” и „No name crew” /последните пристигнаха специално от Пазарджик/, безплатно обучиха малки и големи на най-новите стилове в уличните танци.
салса, брейк, Пловдив

салса, брейк, Пловдив

салса, брейк, Пловдив

салса, брейк, Пловдив

салса, брейк, Пловдив
Прочетено: 5604 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Списание Влъхвите Залез Източен лопох цвят ahtopol синьо Мебелна Фабрика ДИЕЗ Конкурс прическа Бургас 2009 Змийския остров - Созопол Лампа Созопол Дружинката Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development