Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Горя къща на старци в Сунгурларе26 Март 2012, ПонеделникНе оставяйте възрастните хора без надзор.

На 25.03.т.г. около 19.29 ч. в Районно управление «Полиция» - Сунгурларе е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом, разположен на ул. «Гео Милев» № 23 в града, обитаван от самотно живеещите – Ц.П., 88 годишна и С.П., 90 годишен / трудно подвижни поради здравословни причини/– установено е, че пожара е възникнал в приземния етаж на къщата и вероятно поради неподвижността си възрастните хора се намират в жилището. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. След отваряне на входната врата на къща, на приземния етаж на пода в коридора е открита Ц.П., без жизнени функции. На пострадалата е оказана първа медицинска помощ, като е транспортирана в МБАЛ – Бургас, където след намесата на лекарски екипи жизнените й функции са възстановени и в последствие жената е предадена на близките си, без наранявания в следствие на пожара. При извършения оглед в двора на къщата, на около 30 м. северно от сградата, в района на стопанските постройки, е открит 90 годишния С.П. / същият бил във видимо нетрезво състояние, без наранявания и видими следи от пожара/. Според огнеборците причината за възникване на пожара вероятно е късо съединение на ел. разклонител в едно от помещенията в приземния етаж на къщата. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Сунгурларе.        

На 24.03.т.г. около 09.40 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за възникнал пожар в лек автомобил «ВАЗ 2105», с бургаска регистрация, собственост на 58 годишен бургазлия, осъществен в близост до училище «Елин Пелин» в к-с «Меден Рудник» - пожара е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци. Установено е, че пожара е възникнал по време на движение поради техническа неизправност. Засегнат е двигателния отсег и предната част на купето на автомобила.
Прочетено: 10536 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Етнографски Музей БУРГАС Разлистване Йордановден 2011, Бургас - от Тина вместо сняг на Коледа Най-тъжната ми снимка... тръби 2 През поколение BSB
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development