Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Информационна кампания „ОСП за младите: презареждане” идва в Бургас



28 Март 2012, Сряда



Проектът „ОСП за младите: презареждане” е продължение на успешно осъществената информационна кампания „ОСП за младите”.

Целта му бе да повиши информираността  на младите хора по повод възможностите, които Общата селскостопанска политика (ОСП) предоставя. Бяха организирани семинари и информационни дни в земеделските гимназии в страната и в университетите в София, Пловдив и Стара Загора. Те бяха посетени от над 350 ученици и над 200 студенти.
Благодарение на натрупания положителен опит от успешно приключилата информационна кампания „ОСП за младите” Генерална дирекция „Земеделие и развитие на селските райони” на Европейската комисия съфинансира настоящия проект „ОСП за младите: презареждане”. Осъществяването на проекта започна през май 2011 година и отговаря на целите на комуникационната програма на Генералната дирекция за увеличаване информираността на младежите от големите градски центрове по отношение на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз и нейните национални измерения. Проектът се осъществява от Агенция „Стратегма” в партньорство с Портал Европа и фондация „Европейски институт”.
След проведените информационни дни в София, Плевен, Русе, Пловдив и Стара Загора, екипът на информационна кампания „ОСП за младите: презареждане” идва в слънчев Бургас.

На 4 април ще бъде организиран информационен ден в Професионална гимназия по химични технологии "Академик Н. Д. Зелинский”. Екипът на „ОСП за младите: презареждане” изказва благодарности за оказаното съдействие на директора на гимназията г-жа Жулиета Ценкова.

На 5 април от 09:00 до 16:00 часа на площада  пред Културен център „Морско казино” всеки, който има желание и интерес, ще има възможността да участва в дискусии на теми, свързани с Общата селскостопанска политика и 50-годишнината от създаването й. Екипът на „ОСП за младите: презареждане” ще ви запознае с историята на ОСП и нейните реформи, любопитни факти за селските райони в страните-членки и ще отговори на въпроса защо Общата селскостопанска политика е важна за всички нас.

По време на информационния ден ще бъдат обсъдени и въпроси от областта на възобновяемите енергийни източници, биологично земеделие и животновъдство и др.

 Разбира се, ще има и забавни игри и ще се раздават награди.

Организаторите от Агенция „Стратегма” ви канят да вземете участие в информационния ден.

Всички желаещи могат да участват и в конкурсите, които се провеждат в рамките на проекта:




Прочетено: 8166 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
4 Слънчоглед Созополски къщи жълто и сиво Флора Бургас 2009 Spirit of Burgas Spirit of Burgas Александропулис, Гърция - юни.2007 Хималаи Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development