Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Информационна кампания „ОСП за младите: презареждане” идва в Бургас



28 Март 2012, Сряда



Проектът „ОСП за младите: презареждане” е продължение на успешно осъществената информационна кампания „ОСП за младите”.

Целта му бе да повиши информираността  на младите хора по повод възможностите, които Общата селскостопанска политика (ОСП) предоставя. Бяха организирани семинари и информационни дни в земеделските гимназии в страната и в университетите в София, Пловдив и Стара Загора. Те бяха посетени от над 350 ученици и над 200 студенти.
Благодарение на натрупания положителен опит от успешно приключилата информационна кампания „ОСП за младите” Генерална дирекция „Земеделие и развитие на селските райони” на Европейската комисия съфинансира настоящия проект „ОСП за младите: презареждане”. Осъществяването на проекта започна през май 2011 година и отговаря на целите на комуникационната програма на Генералната дирекция за увеличаване информираността на младежите от големите градски центрове по отношение на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз и нейните национални измерения. Проектът се осъществява от Агенция „Стратегма” в партньорство с Портал Европа и фондация „Европейски институт”.
След проведените информационни дни в София, Плевен, Русе, Пловдив и Стара Загора, екипът на информационна кампания „ОСП за младите: презареждане” идва в слънчев Бургас.

На 4 април ще бъде организиран информационен ден в Професионална гимназия по химични технологии "Академик Н. Д. Зелинский”. Екипът на „ОСП за младите: презареждане” изказва благодарности за оказаното съдействие на директора на гимназията г-жа Жулиета Ценкова.

На 5 април от 09:00 до 16:00 часа на площада  пред Културен център „Морско казино” всеки, който има желание и интерес, ще има възможността да участва в дискусии на теми, свързани с Общата селскостопанска политика и 50-годишнината от създаването й. Екипът на „ОСП за младите: презареждане” ще ви запознае с историята на ОСП и нейните реформи, любопитни факти за селските райони в страните-членки и ще отговори на въпроса защо Общата селскостопанска политика е важна за всички нас.

По време на информационния ден ще бъдат обсъдени и въпроси от областта на възобновяемите енергийни източници, биологично земеделие и животновъдство и др.

 Разбира се, ще има и забавни игри и ще се раздават награди.

Организаторите от Агенция „Стратегма” ви канят да вземете участие в информационния ден.

Всички желаещи могат да участват и в конкурсите, които се провеждат в рамките на проекта:




Прочетено: 8200 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ботева Велодорожка Пролет на село pepita хотел приморец Аз Във висините дъга централна градска тоалетна парцалки 3 газ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development