Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Избират Борда на директорите на морския участък на Южен поток09 Април 2012, Понеделник


Автор: Иван НИКОЛОВ, Energy ONLINE

На 13 април ще се състои първата среща на Борда на директорите на компанията-оператор на строителството на морския участък на газопровода Южен поток - Саут Стрийм Транспорт.

По време на нея ще бъде одобрен неговия състав. Това съобщи Александър Медведев, заместник-председател на руския газов холдинг, цитиран от РИА Новости.

Запитан кога акционерите в проекта ще оформят своите дялове в него, Медведев отговори: „В стадий на приключване, следващият петък ще се състои първото заседание на съвета на директорите, на което съставът му ще бъде избран”.

На 16 септември 2011 г. беше подписано акционерното споразумение. Въпреки това, до момента „Газпром”, италианската компания „Ени”, германската „Wintershall” и френската EdF не са договорили дяловите си участия в проекта.

По-рано „Газпром” съобщи, че възнамерява да предложи поста на председател на съвета на директорите на бившия кмет на Хамбург и бивш депутат Хенинг Фошерау.

По думите на Медведев стана ясно, че към момента се води активна работа по приемането на окончателното решение за инвестирането по проекта, което е насрочено за ноември. Началото на строителството ще бъде започнато през декември 2012 г., припомни още той.Прочетено: 1844 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ograda КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас Тухлена селска къща Източнокатолическата черква Лятото Флора Бургас 2009 Pepi Китен нощувки и квартири на ниски цени Конкурс прическа Бургас 2009 Машините на Леонардо Конкурс прическа Бургас 2009 Рибарското селище край Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development