Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

По-евтини билети за Sziget до края на април



12 Април 2012, Четвъртък



Axwell, L.M.F.A.O, Korn и още 20 еропейски звезди на 20-то юбилейно издание на Sziget

До 30.04.2012 година всички билети за едно от най-големите европейски музикални събития – Sziget,  са на промоционална по-ниска цена. Билетите за феста могат да се купят от официалния сайт на фестивала - http://www.sziget.hu/festival_english/ticket/ticket_price#.T4UztlF6970, или от www.eventim.bg.

Sziget ще се проведе между 6 и 13 август на остров Обудай, край Будапеща. По повод 20-тото юбилейно издание на фестивала това лято, на парти острова край Будапеща ще „акостират” едни от най-големите звезди на световната музикална сцена. Пригответе се за едно наистина силно фестивално преживяване, защото към лайнъпа се присъединяват LMFAO, KoRn и един от най-култовите диджеи и продуценти в световната хаус музика Axwell.

На Sziget феновете ще могат да видят дъбстеп звездите Magnetic Man, рок откритието за 2011 година The Vaccines и белгийците от dEUS. Към сцената на електронната музика ще се присъедини и младата звезда Steve Aoki, чийто дебютен албум Wonderland пожъна огромен успех през миналата година, както и едно от най-популярните имена на експерименталната електронна сцена  Flying Lotus.

Когато стане въпрос за комбиниране на фънк и пънк рок веднага се сещаме за Beatsteaks, които със сигурност ще включат страхотния си хит House of Fire в представянето си на Sziget това лято. На сцените на феста ще се качат още любимката на джаз феновете Caro Emerald и номинираната за Grammy Bebel Gilberto, която е смятана за посланик на модерната боса нова.

Лондончаните от The xx, които са в музикалния бизнес едва от 3 години, но вече имат зад гърба си платинен албум, също са сред хедлайнерите на Sziget тази година. Феновете на фолк звученето ще могат да чуят един от най-талантливите фолк-блус изпълнители в последно време Паоло Нутини и очарователните момичета от Katzenjammer, които свирят на 25 различни музикални инструмента и смесват жанрове като фолк, поп, рок, кънтри и балканска музика.

На Sziget ще можем да се насладим и на Glasvegas, инди-дуото The Ting Tings, поп изпълнителите Fin Greenall и Анна Калви. Тази година World Music Party сцената на Sziget гарантира още повече танци и забавление.  В лайнъпа на световната сцена влизат The Pogues, Оркестърът за сватби и погребения на Горан Брегович, Емир Костурица и The No Smoking Orchestra, Shantel & Bucovina Club Orkestar, както и невероятни унгарски изпълнители като Quimby, PASO и Besh o droM.

Не е учудващо, че Songlines още веднъж определи Sziget като един от най-добрите фестивали на световните музикални жанрове.
Повече информация за фестивала можете да откриете на www.szigetfestival.bg или на http://www.facebook.com/SzigetFestivalBulgaria.





Фестивалът Sziget се провежда всяка година в средата на август на остров Обудай, разположен сред водите на Дунав, съвсем близо до Будапеща. През последните 20 години Sziget се е наложил като едно от най-мащабните културни събития в Европа. В началото на 2012 година Sziget беше отличен с награда за „Най-добър голям фестивал” на Европейските фестивални награди. Всяка година едни от най-известните артисти в музикалния бизнес свирят на различните сцени на Sziget. Мултикултурният формат на събитието включва още театрални и танцови представления, изложби, арт инсталации, литературни събития, изпълнения на класическа музика и много други възможности за забавление. Фестивалът е отворено пространство и за различни неправителствени организации, каузи и социални инициативи, които са в подкрепа на човешките права, етническото и сексуално равноправие.



Прочетено: 3616 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Welcome Мото клуб Жреци на музите 2009 Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Изтравниче Флора Бургас 2009 закачалки 2 Водна топка Бургас-моста РК
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development