Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

По-евтини билети за Sziget до края на април



12 Април 2012, Четвъртък



Axwell, L.M.F.A.O, Korn и още 20 еропейски звезди на 20-то юбилейно издание на Sziget

До 30.04.2012 година всички билети за едно от най-големите европейски музикални събития – Sziget,  са на промоционална по-ниска цена. Билетите за феста могат да се купят от официалния сайт на фестивала - http://www.sziget.hu/festival_english/ticket/ticket_price#.T4UztlF6970, или от www.eventim.bg.

Sziget ще се проведе между 6 и 13 август на остров Обудай, край Будапеща. По повод 20-тото юбилейно издание на фестивала това лято, на парти острова край Будапеща ще „акостират” едни от най-големите звезди на световната музикална сцена. Пригответе се за едно наистина силно фестивално преживяване, защото към лайнъпа се присъединяват LMFAO, KoRn и един от най-култовите диджеи и продуценти в световната хаус музика Axwell.

На Sziget феновете ще могат да видят дъбстеп звездите Magnetic Man, рок откритието за 2011 година The Vaccines и белгийците от dEUS. Към сцената на електронната музика ще се присъедини и младата звезда Steve Aoki, чийто дебютен албум Wonderland пожъна огромен успех през миналата година, както и едно от най-популярните имена на експерименталната електронна сцена  Flying Lotus.

Когато стане въпрос за комбиниране на фънк и пънк рок веднага се сещаме за Beatsteaks, които със сигурност ще включат страхотния си хит House of Fire в представянето си на Sziget това лято. На сцените на феста ще се качат още любимката на джаз феновете Caro Emerald и номинираната за Grammy Bebel Gilberto, която е смятана за посланик на модерната боса нова.

Лондончаните от The xx, които са в музикалния бизнес едва от 3 години, но вече имат зад гърба си платинен албум, също са сред хедлайнерите на Sziget тази година. Феновете на фолк звученето ще могат да чуят един от най-талантливите фолк-блус изпълнители в последно време Паоло Нутини и очарователните момичета от Katzenjammer, които свирят на 25 различни музикални инструмента и смесват жанрове като фолк, поп, рок, кънтри и балканска музика.

На Sziget ще можем да се насладим и на Glasvegas, инди-дуото The Ting Tings, поп изпълнителите Fin Greenall и Анна Калви. Тази година World Music Party сцената на Sziget гарантира още повече танци и забавление.  В лайнъпа на световната сцена влизат The Pogues, Оркестърът за сватби и погребения на Горан Брегович, Емир Костурица и The No Smoking Orchestra, Shantel & Bucovina Club Orkestar, както и невероятни унгарски изпълнители като Quimby, PASO и Besh o droM.

Не е учудващо, че Songlines още веднъж определи Sziget като един от най-добрите фестивали на световните музикални жанрове.
Повече информация за фестивала можете да откриете на www.szigetfestival.bg или на http://www.facebook.com/SzigetFestivalBulgaria.





Фестивалът Sziget се провежда всяка година в средата на август на остров Обудай, разположен сред водите на Дунав, съвсем близо до Будапеща. През последните 20 години Sziget се е наложил като едно от най-мащабните културни събития в Европа. В началото на 2012 година Sziget беше отличен с награда за „Най-добър голям фестивал” на Европейските фестивални награди. Всяка година едни от най-известните артисти в музикалния бизнес свирят на различните сцени на Sziget. Мултикултурният формат на събитието включва още театрални и танцови представления, изложби, арт инсталации, литературни събития, изпълнения на класическа музика и много други възможности за забавление. Фестивалът е отворено пространство и за различни неправителствени организации, каузи и социални инициативи, които са в подкрепа на човешките права, етническото и сексуално равноправие.



Прочетено: 3644 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
отбор съботно кафе витраж2 Приятели залез зад облаците плахо наднича... Кой си изгуби мидите? Над Община Бургас аз  като бебе с майка ми Черноморец Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development