Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Elevation Music Festival 2012 - Разходка до София



12 Април 2012, Четвъртък



Списъкът от качествени артисти на Elevation Music Festival 2012 продължава да расте. Новите артисти, които ще се качат на главната сцена наред с Erykah Badu, Fatboy Slim, Kosheen, Chambao и Nneka, са GROOVE ARMADA DJ SET, а електронния звук на BREAKAGE и MICKEY MOONLIGHT, пък ще допълни този на останалите легенди на DJ сцената.



Електронното дуо GROOVE ARMADA, което през септември 2010, официално обяви, че турнето им във Великобритания и Австралия ще бъде тяхното последно като група и това ще са последните им концерти на живо с музиканти, пристигат на ELEVATION 2012. На фестивала те ще зарадват българската публика с новото си сценично шоу Red Light ‘Decks & FX’.

Гениалният талант BREAKAGE, който вече има множество класически рилийзи зад гърба си, комбинира богати тонове и чувство за пространство в миксовете си, ще премине през стиловете от дръм ен бейс към дъбстеп на DJ сцената, на която ще се качи и Mike Silver познат още като MICKEY MOONLIGHT.

За да завършат напълно усещането за истински фестивал, от ELEVATION са подготвили за посетителите, не само страхотна музика, но и още много други забавления.

Билети за фестивала, който ще се проведе на 22, 23 и 24 юни, могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim на цена от 99лв.


За GROOVE ARMADA DJ SET

Съставът на лондонското денс дуо Groove Armada включва Tom Findlay и Andy Cato. Групата е сформирана през средата на 90-те години, малко след като членовете й създават клуб, кръстен по същия начин.
През 1997 Groove Armada издават няколко сингъла, сред които "4 Tune Cookie" и "At the River", последвани от дебютния им албум, Northern Star, пуснат на пазара през следващата година.
1999 ще се запомни от феновете на групата с релийза на Vertigo, който достига топ 20 на британските класации и придобива сребърен статут във Великобритания. Синглите от албума набират доста популярност, особено "I See You Baby”, която има бийт-ремикс, направен от Fatboy Slim. Той е и най-успешното парче в цялото творчество на Groove Armada до днес.  
Следват още успешни за групата години, свързани с издаването на няколко албума и експериментите, които Groove Armada успешно правят със своята музика. Това им печели още повече фенове из целия свят и днес те са една от най-уважаваните денс банди в световен мащаб.

За BREAKAGE

Breakage познат още като Джеймс Бойл, се е доказал като един от най-разнообразните изпълнители, на която и да е съвременна сцена, заради лекотата, с която преминава през стиловете от дръм ен бейс към дъбстеп. Гениалният талант, който вече има множество класически рилийзи зад гърба си, продължава да развива звученето си. Комбинирайки богати тонове и чувство за пространство в миксовете си, музиката на Breakage е едновременно изтънчена и разрушителна.
Без да е притеснен от това да направи истински удар, той избухва на дръм ен бейс сцената през 2000, отбелязвайки пристигането си с груб ремикс на хардкор класиката на Nasty Habit  - ‘Here Come the Drums’ за drum ‘n’bass лейбъла Reinforced. Той подкрепя това свое дръзко решение със серия от мини албуми за легендарния лейбъл, доказвайки че не е случаен млад аматьор. Breakage застава на първа линия на новата вълна от брейкбийт създатели, внасяйки звука на перкусиите обратно в дръм ен бейса във време, когато тази сцена изглежда е позабравила, че корените й идват от джунглата.

За MICKEY MOONLIGHT

Mike Silver познат още като Mickey Moonlight започва кариерата си в края на 90те, фокусирайки се върху чудноватите аспекти на електронния поп. В началото свири със сестра си Сузи в дъб-дуото Sonovac, след което до края на десетилетието се занимава с електроклаш проект под името Midnight Mike. През 2008 започва да използва прякора Mickey Moonlight, като записва в Ed Banger Records и пуска на пазара денс кавър на песента на Sun Ra’s- “Interplanetary Music”. За нея събира много овации във Великобритания от  The Guardian. Silver продължава работата си с Ed Banger по проекта от 2010-Love Pattern, макси-сингъла “Close to Everything” и дебютния “And the Time Axis Manipulation Corporation”, в който събира голям звезден екип от музиканти и пуска на пазара през 2011г.



Прочетено: 3868 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Подводен свят Париж - моста на Александър 3-ти Pepi Община Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 За Майсторите!!!!!!! Отровни гъби Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA витраж2 Републиканска след ремонта през гората, до морето
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development