Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ELEVATION MUSIC FESTIVAL 2012 - на 23 и 34 юни



elevation 2012
Ключови думи: меломани, elevation 2012
13 Март 2012, Вторник



FATBOY SLIM на ELEVATION MUSIC FESTIVAL 2012. KOSНEEN и CHAMBAO са само част от звездния списък на второто издание на фестивала

За всички меломани, които очакват с нетърпение да разберат ще има ли второ издание на най-младия и коментиран фестивал в България, ELEVATION® - отговорът е ДА, на 23 и 24 юни тази година.

Предвид опитът от първото издание, ELEVATION® 2012 се мести близо до София – само на 15 км от центъра на столицата, като отново ще предложи на фестивалните ценители неспиращо парти на няколко сцени и различни забавления на открито сред природата.

Легендарният DJ FATBOY SLIM ще взриви почитателите на електронната музика с изключителен двучасов сет на главната сцена на ELEVATION®. Световноизвестният изпълнител включи България в силно натоварения си график, за да зарадва отново хилядите фенове, които вече две години с нетърпение очакват завръщането му на българска сцена.

Разнообразието от музикални стилове на ELEVATION® ще бъде допълнено от обичаните у нас британска trip-hop, breakbeat и rock формация KOSHEEN и испанците от фламенко chillout триото CHAMBAO.

Шиън Еванс, Дарън Декоудър и Марки Събстънс от KOSHEEN ще представят пред българските си фенове чисто новия си албум Independence, чиято световна премиера предстои само след броени дни, в средата на март тази година.

За щастие София и ELEVATION® 2012 попаднаха в маршрута на CHAMBAO, в световното турне по случай шестия им студиен албум, чието официално представяне с нетърпение очакваме през пролетта.

На музикалните фенове можем да кажем, че предстои обявяване на още много имена от световната клубна и музикална сцена!

За първите 1500 най-запалени меломани, цената на двудневните фестивални пасове ще бъде 66 лв! След изчерпване на промоционалните количества, цената на пасовете за два дни ще бъде 99 лв. Само в мрежата на Eventim.


---

За FATBOY SLIM

Норман Кук (по-добре познат като FATBOY SLIM) е британски DJ, музикант и продуцент. Той идва на ELEVATION® 2012 с ново шоу, което включва не само запазената му марка - party acid house, но и впечатляваща аудиo-визуална продукция.
С това шоу за последните 12 месеца той постави личен рекорд от 70 изпълнения, с които плени сърцата и умовете на хора по целия свят – от Великата китайска стена, през тълпата от 360 000 души, приветствала го на Flamingo Beach в Рио до 5-те милиона, танцуващи по улиците на Бахия по време на фестивала Salvador.

Със своите супер успешни албуми Better Living through Chemistry - You’ve Come a Long Way Baby - Halfway Between the Gutter and the Stars, FATBOY SLIM създава уникален стил - ‘big beat’, с който промени съвременния електронен звук завинаги.

По време на впечатляващата си кариера, той реализира топ хитове като The Rockafeller Skank - Right Here, Right Now - Praise You, и си партнира с изпълнители като U2, Madonna, Cornershop, Wildchild, Beastie Boys, и Fluke.

---

За KOSHEEN
„От време на време се появява банда, която не просто пренебрегва правилата, но и ги пренаписва” – така започва официалната биография на Kosheen, и то съвсем основателно. Още с първите си появявания на сцена в края на 90-те години, базираното в Бристъл трио буквално отвява конкуренцията и смайва публиката с неочаквана смес от рок, trip-hop, popsynth и breakbeat.

Още с дебютния им албум Resist светът разбира, че те са нещо изключително специално. Безспорният хит от албума – песента Hide U, достига 6-то място в класациите на Острова, по петите я следват ‘Hungry’ (13 място) и ‘Catch’ (15-то). Самият албум стига до номер 8 във Великобритания и влиза в ТОП 30 на редица страни, между които Австралия, Холандия, Белгия и Гърция. От тогава са продадени над половин милион копия в световен мащаб.

---

За CHAMBAO


CHAMBAO са испанците Ламари (вокали) и Даниел и Едуардо (композитори и китаристи). Музиката им е истински chill-out, здраво стъпил върху бавното темпо, сякаш в отговор на забързаното ежедневие на градския живот. CHAMBAO се създава чрез „щастливо” (както сами го определят) смесване на чувствителността, страстта на фламенкото, три-четвърти ритъма, тангото, румбата и електронния звук. Така уникалният микс от фламенко фюжън и инструментална ambient музика се превръща в продукт с испанско, но и космополитно звучене.   

С думите „музиката е живо същество и като такова трябва да се развива, да расте и да се адаптира към своята околна среда”, CHAMBAO обещават да изненадат верните си български почитатели. Не само с още по-чувствени парчета, родени от хармонията между традицията и технологиите, но и с нещо повече от музика – тяхното нестихващо желание за осмислено съществуване.






Прочетено: 8416 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ухажване Pepi Флора Бургас 2009 аз  като бебе с майка ми Ботева и Фердинандова Созопол - пристан витраж5 тръби ograda pepi Конкурс прическа Бургас 2009 Фонтаните на Град Монтата-BG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development