Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Меломани предпочитат Енрике пред Лейди Гага



Лейди Гага
Ключови думи: фенове, Енрике Иглесиас, Лейди Гага
15 Април 2012, Неделя


Автор: Радомира ГЕОРГИЕВА, студент БСУ

Мащабна подписка подготвят феновете на мачото. Феновете на Енрике Иглесиас подготвят мащабна подписка, която да доведе отново певеца в България.


„Направете концерта с билети, но го доведете! Не искаме Лейди Гага, искаме Енрике!“, категорични са меломаните. Междувременно според непотвърдена информация най-вероятно догодина изпълнителят отново има вероятност да ни посети.
В свое интервю Иглесиас споделя, че много би искал да се върне отново тук. Почитателите обаче ще могат да се насладят на красивата музика на баща му Хулио през юни, когато изпълнителят ще има втори концерт в родината ни. Световноизвестната латино звезда ще представи пред публиката най-новия си албум на живо. Заедно с последните си творби Иглесиас ще изпее и някои от най-големите си хитове, превърнали се в шлагери по света.
Други предположения гласят, че след като поканиха Енрике за 15 години М-тел, което съвпадна и с неговите 15 години на сцена, редно е или поне се надяват, че за 20-ата годишнина също може да очакваме мачото.
Преди около две години близо 60 хиляди фенове викаха и пяха заедно със световната звезда. Хулио Иглесиас която буквално взриви столицата, а феновете му останаха изключително впечатлени от неговото представяне.

Лейди Гага

Стефани Джоан Анджелина Джерман, известна със своето сценично име Лейди Гага, е американска певица и автор на песни. А певицата избира псевдонима Лейди Гага, след като музикалният продуцент Роб Фузари, слушайки нейно изпълнение, споделя: „Вокалният ти стил е като на Фреди Меркюри, напомня ми за изпълнението му в Radio Ga-Ga“.
Тя става известна след издаването на албума The Fame (2008), който постига голям търговски успех и получава одобрението на критиците. Първите три сингъла от албума Just Dance, Poker Face и Paparazzi стават международни хитове. Албумът постига първо място в класациите на шест страни и на Билборд за албуми денс/електронна музика. Достига и номер две в Билборд 200 в САЩ, а другаде по света е в първите 10.
С подобен успех е следващият й хит - The Fame Monster (2010) - албум, от който начело на класациите застават синглите Bad Romance, Telephone и Alejandro. Нейният трети студиен албум Born This Way (2011) застава начело на класациите в основните музикални пазари след издаването на синглите Born This Way, Judas и The Edge of Glory.
Лейди Гага има влияние от глем рока и изпълнители като Мадона и Майкъл Джексън. Нейни песни за пръв път достигат гледаемост от над един милиард посещения в сайта за видео споделяне Youtube. Гага има над 20 милиона последователи в социалната мрежа Туитър.




Прочетено: 4942 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Парк в Бургас, Младежки дом Вече съм голяма орел Конкурс прическа Бургас 2009 xx на границата с брега Община Бургас Тройката, паметника тръби и инсталации Пожарната в Бургас Зеленина в Странджа Флора -Бургас-2009.JPG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development