Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Хилари Клинтън : Северна Корея ще ни провокира



Хилари Клинтън : Северна Корея ще ни провокира
Ключови думи: Хилъри Клинтън, Северна Корея, Пхенян, ракетен пуск
16 Април 2012, Понеделник


Автор: Десислава НИКОЛЧЕВА, студент БСУ

Пхенян готви допълнителни провокации, каза държавният секретар на САЩ


Държавният секретар на САЩ Хилари Клитнън предупреди, че ще има "допълнителни провокации" от Северна Корея след очаквания ракетен пуск тази седмица. Тя не поясни какви точно могат да бъдат те, но според официални представители на южнокорейското разузнаване Северът приготвя и ядрен тест.
 Клинтън изрази мнение , че  изолираният Пхенян се страхува да има по-близки отношения с външния свят. Тя изтъкна отново, че ако Северна Корея осъществи намеренията си да пусне ракета с изкуствен спътник, ще наруши резолюция на Съвета за сигурност на ООН.
По-рано севернокорейските власти обявиха, че ракетата ще бъде изстреляна в чест на 100-годишнината от рождението на покойния лидер Ким Ир Сен.
 „Няма нова Студена война в Азия”, увери в изявлението си Хилари Клинтън, допълвайки, че САЩ не търсят конфликт с Китай. Тя обаче призова новите световни сили да действат "по-конструктивно" в глобален мащаб.




Прочетено: 3632 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 пътят за никъде място и за влюбени Весела Театър за драма. опера и балет, Бургас В парка Извилистая жизнь дерева Spirit of Burgas МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. Александропулис, юни.2007 Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development