Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Тодор Колев отново с концерт в София



Тодор Колев
Ключови думи: Тодор Колев, концерт
16 Април 2012, Понеделник



След огромния интерес, който предизвика ексклузивния лайв на Тодор Колев в Строежа през ноември 2011-а, актьорът се завръща с втори концерт на 26 април.

"Как ще го стигнем?" II част отново се организира от "Строежа", ози път ще се случи в столичния клуб *MIXTAPE 5*, в подлеза на НДК, с идеята повече фенове на Тодор Колев да могат да посетят събитието. Невероятният евец ще зарадва феновете си с едно от емблематичните си парчета : "Виолета" към "Песен за любимия град", "Фалшив герой" "Шуменски влак", "Сто кила ракия давам", "Камион ме блъсна", "Черно море", "Песен за средната възраст", "Жигули" и др.  Концертът от 24 ноември 2011-а бе изцяло разпродаден седмица преди датата, а търсенето на билети достигна истерични измерения.Сценарият на предстоящия лайв ще бъде подобен предишния: идеята е много от познатите песни на Тодор Колев да бъдат интерпретирани от популярни изпълнители. Отново вокалисти ще бъдат Ясен Зердев, Рут, Миленита, Димо от P.I.F., Сърмата Хари от Шкода, Иван Гатев от Saltriver и Лок Маруху. В състава от инструменталисти влизат Веселин Веселинов-Еко на бас, Ангел Дюлгеров - китара, Милен Кукошаров - клавишни, Росен Ватев - барабани, Михайил Йосифов - тромпет и Вили Стоянов - тромбон. Джанго Зе ще предприемат специално пътуване от Варна за собствен сет. Все още се коментират възможности за включване на още имена от българската музикална сцена.


Прочетено: 3520 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
палма Пролет преди листата завихряне нощен бряг kq pepi красиви по всяко време Декабрь 2017 года Българско село АЗ ПЕПИТА университет Несебър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development