Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В Бургас раздавали паратаменти за развратни дейности



http://chizjov.35photo.ru/photo_38410/
Ключови думи: трафик на хора, проституция, разврат, развратни дейности
20 Април 2012, Петък



Вестник Ало Бургас послужил като платформа за набиране на девойки с мерак

На 18.04.т.г. служители на отдел «Борба с организираната престъпност» - Бургас са провели специализирана операция на територията на Бургас, с цел документиране престъпната дейност на лица, занимаващи се с вътрешен трафик на жени с цел сексуална експлоатация. Задържани са : 26 годишната Х.В. от София и 32 год. Т.П. от Плевен, временно живеещи в Бургас на квартира, разположена в бл. 9 вх. А в ж.к. «Братя Миладинови». Установено е, че квартирата им, както и втори апартамент, нает от Х.В. и Т.П. и разположен на бургаската улица «Патриарх Евтимий» №123, са отдавани за развратни дейности. Към момента е констатирано, че Х.В. и Т.П., чрез обяви във в-к «Ало, Бургас» набирали момичета за компаньонки, обещавайки им доходи до 10 000 лв.
На обявите се отзовавали обикновенно момичета от вътрешността на страната, както и от Бургас, на които е обяснено, че първите няколко седмици ще им бъдат поемани всички разноски, като едва след месец – месец и половина, ще започнат да плащат наем за обитаваната квартира или ще си наемат нова такава. Обявите освен в хартиеното издание на вестника били качвани и в он-лайн изданието, като разликата е в цената на поръчваното момиче. В интернет съществували конкретни профили, от които клиента можел директно да посочи момиче по псевдонима й, като цената срещу която я получавал варирала от 100 лв. на час за стандартен секс до 150 лв. за нестандартен. Докато в хартиеното издание – тарифите били 80 лв. на час за стандартен секс и 150 лв. за нестандартен. Интервютата с «кандидатките за работа» провеждала само 26 годишната Х.В., а ангажимента на живеещия на семейни начала с нея Т.П. се свеждал до транспортиране на момичетата на определен адрес и охраната им. Близо пет месеца продължила работата на служителите от отдел «Борба с организираната престъпност» - Бургас по случая, като на 18.04.т.г. е неутрализирана дейността на извършителите на вътрешния трафик. В двете квартири, обитавани от лицата, са извършени претърсвания и изземания на вещи, имащи отношение към предмета на разследване по образуваното досъдебно производство. На задържаните за 72 часа Х.В. и Т.П. са повдигнати обвинения, като предстои гледането на мерките им в утрешния ден от състав на Бургаския районен съд.


Прочетено: 10810 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК лека вечер флора 2008 Заслон в местност Силкосия Римокатолическата черква Хималаи жълто и сиво Учебници CALLAN метод pepi лека вечер изгрев бл.29 вх.7
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development