Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стартира първата ученическа лига по баскетбол в БургасКметът даде старт на спортна инициатива в Бургас – ученическа лига по баскетбол.
Ключови думи: спортна инициатива, Бургас, ученическа лига по баскетбол
22 Април 2012, НеделяКметът даде старт на спортна инициатива в Бургас – ученическа лига по баскетбол.

 В нея ще вземат участие над 150 деца от 1-ви до 4-ти клас от 13 училища от Бургас, Поморие и Несебър. Откриването на турнира се проведе в спортна зала „Никола Станчев“ в к-с „Меден рудник“.
„Идеята ни е да се използват предстоящите топли дни и следващите срещи да се играят на открито. Така ще се използват пълноценно новите спортни площадки, които изградихме, а децата ще заменят компютрите с топка“, сподели кметът Николов.
На откриването на турнира присъстваха още зам.-кметът Лорис Мануелян, изпълнителният директор на баскетболен клуб „Черноморец“ Димо Костов, Иван Атанасов – президент на клуба и треньорът на мъжкия представителен отбор Дечо Коешинов.
Организатори на лигата по баскетбол за подрастващи са БК „Черноморец“ 2012, Община Бургас и Регионалния инспекторат по образование.

Бургас – ученическа лига по баскетбол

Бургас – ученическа лига по баскетбол

Бургас – ученическа лига по баскетбол
Прочетено: 4678 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Осенний натюрморт Стилът на знаменитостите Конкур глазами зрителя Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Стилът на знаменитостите Конкурс прическа Бургас 2009 “Бакти+“ Препарат за септични ями Конкурс прическа Бургас 2009 горноезеровски циганин Рози мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development