Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Bourgas.Org
THE JIM JONES REVUЕ, КОНТРОЛ, ОСТАВА и още 14 групи ви очакват

THE JIM JONES REVUЕ, КОНТРОЛ, ОСТАВА и още 14 групи ви очакват



Ключови думи:
04 Юли 2012, Сряда



Една от най-енергичните и автентични рокендрол групи на процъфтяващата британска сцена THE JIM JONES REVUE ще се представят пред феновете в последния ден на SPIRIT of Burgas, неделя 5 август.

Една от най-енергичните и автентични рокендрол групи на процъфтяващата британска сцена THE JIM JONES REVUE ще се представят пред феновете в последния ден на SPIRIT of Burgas, неделя 5 август. Наричат ги “Преките наследници на Джери Лий Луис”. Те се срещат през 2007 в един бар в Лондон и само година по-късно издават първия си албум. Взискателната критика на Острова ги прегръща, а сред горещите им фенове са Oasis, Motorhead и Ник Кейв. Сега, в разгара на работата по трети дългосвирещ албум, THE JIM JONES REVUE взривяват най-силните европейски летни фестивали и за щастие на феновете, идват и на JACK DANIEL’S РОК Арената на SPIRIT of Burgas.

Тази година, JACK DANIEL’s ще представи на феновете 17 групи, от които 13 ще се качат на АРЕНАТА за първи път в 5-годишната история на фестивала. Сред специалните гости от чужбина са две групи от Англия, една от Италия и една от Румъния.

Култови български РОК групи - КОНТРОЛ в оригинален състав с КОЛЬО ГИЛЪНА, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, МИЛЕНА, както и всеобщи любимци като ОСТАВА и горещите имена в ъндърграунда – LAST HOPE, VENDETTA, ODD CREW, DOWNSLOT. Към тях се присъединяват и интересни явления като НОМАДИЯ, бургаската гордост СИЛУЕТ и парти животните PIRANHA, CUTT OFF и REDOUND.




Прочетено: 10568 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
парапетът до Преминаването забранено! Богориди, Бургас хотел АЗ ПЕПИТА Община Бургас Международен Семинар на фризьорите София Етнографски музей Бургас Разоран двор, угар аз Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development