Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство
Анди Мур представя дебютния си албум в България след броени дни

Анди Мур представя дебютния си албум в България след броени дни



03 Август 2012, Петък



Директно от парти на Ибиза, Анди Мур ще пристигне в България специално за гостуването си на Cacao Beach на 10-ти август


Директно от парти на Ибиза, Анди Мур ще пристигне в България специално за гостуването си на Cacao Beach на 10-ти август, където ще представи дебютния си албум “Zero point one”, който излезе в началото на юли.

След 15 години проучване на музикалните граници и установяването му на световната музикална денс сцена, като един от най-иновационните музикални продуценти, получаването на няколко награди и номинирането му за „Грами” през 2004, Анди Мурнай-накрая издаде своя дебютен албум. “Zero point one” беше пуснат официално на 6-ти юли тази година и предизвика огромен интерес по целия свят. Само месец след излизането на албума, Анди ще гостува в България по специалната покана на Cacao Beach Club и Concept Creative, като пристига директно след парти на Ибиза, за да зарадва родните фенове.

10-ти август е гвоздея на програмата на Cacao Beach за тази година и за специалната вечер са подготвени още много приятни изненади. Една от тях е дългоочакваното гостуване на Chicane - едно от най-големите имена на световната транс сцена, които пристигат в България в пълен състав, за да изсвирят на живо незабравимите хитове като „Offshore”, “Saltwater”, “Don’t’ give up” и със сигурност един от хитовете на лятото „Going deep”. Chicane отдавна имат своето заслужено място на алеята на славата. 14 години след като в радио ефира за първи път излиза “God of the Ibiza Anthem” те са отдавна известни сред милионите почитатели на транс музиката в цял свят.

След времето прекарано на острова на забавленията, те започват да продуцират музика, за която казват , че искат да напомня изгрева на слънцето, морските вълни и красивите залези, което гарантира една неповторима нощ на плажа.

Освен тях на сцената ще се качи и небезизвестното египетско транс дуо Aly&Fila, чийто лейбъл “Future Sound of Egypt” през 2010 става част от огромния Armada Music изстрелвайки дуото на големи височини. През 2011 Aly&Fila са вече утвърдени транс диджеи, заемайки номер 22 в престижния DJ Mag и номер 8 в Tranceaddict Top 250 DJ, a техният сингъл “We control the sunlight” е обявен за номер 1 в радио предаването на Armin Van Buuren “A state of Trance”. Техният музикален подбор със сигурност много ще допринесе за приятното прекарваме и качествения саунд.

На сцената на транс събитието на годината ще се качи и ирландското дуо Tucandeo, които с мелодичното си звучене идеално ще подготвят публиката и ще открият вечерта.

По време на партито ще има специален визуален спектакъл подготвен от едни от най- добрите в бранша, които със своя 3D мапинг ще допълнят съвсем атмосферата и ще направят нощта наистина незабравима.


Прочетено: 4206 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
шарено килимче БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Underground строителство Конкурс прическа Бургас 2009 Ловец, авджия Флора -Бургас-2009.JPG Машините на Леонардо Слънчев бряг не е само строителен обект Три девойки ученички тръби и инсталации нощен бряг обход в търсене на храна
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development