Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Полицай на месеца



Полицаи на юли са старши полицаи Атанас Тянков и Иван Колев – наряд пеши патрул със служебно куче в Охранителна полиция към Районното управление, Несебър.
Ключови думи: Полицаи, Атанас Тянков, Иван Колев, Охранителна полиция, Районното управление, Несебър
08 Август 2012, Сряда



Полицаи на юли са старши полицаи Атанас Тянков и Иван Колев – наряд пеши патрул със служебно куче в Охранителна полиция към Районното управление, Несебър.

През последните няколко седмици са разкрили поредица от случаи на кражби на лично имущество от чуждестранни туристи, отседнали в най-големия по рода си курортен комплекс в България – Слънчев бряг.

В работата си полицаи Тянков и Колев са подпомагани от служебните кучета Снупи и Гранд – порода «немска овчарка». Стопаните им са убедени, че част от наградата ще поделят с четириногите си приятели, които имат почти осемгодишен стаж в несебърската полиция.

Старши полицай Атанас Тянков е със 26 годишен стаж в системата на МВР, семеен, с едно дете. От началото на кариерата си е в Несебърското районно управление, като познава и най-потайните кътчета в курортен комплекс Слънчев бряг. Нееднократно се е сблъсквал със случаи на кражби, грабежи и разпространение на наркотични вещества, като винаги според силите си се е намесвал, за да възтържествуват справедливостта и спокойствието. Старши полицай Иван Колев е на 28 години, девет от които е прекарал в Районно управление «Полиция» - Несебър. Все още е несемеен. Счита че, постигнатите резултати се дължат преди всичко на колективния дух, екипния принцип на работа и упоритостта при постигане на целите.




Прочетено: 4496 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2009 Инсталация primorec самотна обитателка Кедрите червено Кукерландия 2011, Ямбол Глухарчета Международен Семинар на фризьорите София След баня Тухлена селска къща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development