Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Полицай на месецаПолицаи на юли са старши полицаи Атанас Тянков и Иван Колев – наряд пеши патрул със служебно куче в Охранителна полиция към Районното управление, Несебър.
Ключови думи: Полицаи, Атанас Тянков, Иван Колев, Охранителна полиция, Районното управление, Несебър
08 Август 2012, СрядаПолицаи на юли са старши полицаи Атанас Тянков и Иван Колев – наряд пеши патрул със служебно куче в Охранителна полиция към Районното управление, Несебър.

През последните няколко седмици са разкрили поредица от случаи на кражби на лично имущество от чуждестранни туристи, отседнали в най-големия по рода си курортен комплекс в България – Слънчев бряг.

В работата си полицаи Тянков и Колев са подпомагани от служебните кучета Снупи и Гранд – порода «немска овчарка». Стопаните им са убедени, че част от наградата ще поделят с четириногите си приятели, които имат почти осемгодишен стаж в несебърската полиция.

Старши полицай Атанас Тянков е със 26 годишен стаж в системата на МВР, семеен, с едно дете. От началото на кариерата си е в Несебърското районно управление, като познава и най-потайните кътчета в курортен комплекс Слънчев бряг. Нееднократно се е сблъсквал със случаи на кражби, грабежи и разпространение на наркотични вещества, като винаги според силите си се е намесвал, за да възтържествуват справедливостта и спокойствието. Старши полицай Иван Колев е на 28 години, девет от които е прекарал в Районно управление «Полиция» - Несебър. Все още е несемеен. Счита че, постигнатите резултати се дължат преди всичко на колективния дух, екипния принцип на работа и упоритостта при постигане на целите.
Прочетено: 3042 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас., ФЛОРА 2008 Машините на Леонардо камини Строеж с кран В атака Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Подводен свят културен център В парка бургас Бургаският кей Ботева
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development