Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Полицейска хроника за Бургас на 13.август 2012 с Цветелина Рандева



13 Август 2012, Понеделник



Несебър - във фокуса на дребното хулиганство и кражбите. Туристи се оплакват от загуба на памет и други вещи.


І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
В резултат на полицейските действия по отношение ползването на неистински винетни стикери е констатирано, че такива стикери има на : л.а. «Пежо 306», с бургаска регистрация, управляван от 52 год. Н.Н. и л.а. «Форд Фиеста», с бургаска регистрация, управляван от 46 год. Т.Д. По случаите се образувани досъдбени производства.
На 12.08.т.г. около 04.30 ч. в района до р-т «Джани» в Слънчев бряг, служители от бургаската жандармерия извършили проверка на 16 годишния С.К. от с. Габровица, обл. Пазарджик, като намерили и иззели полиетиленов плик с няколко свити хартиени пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество / метаамфетамин/. С.К. е задържан  за срок от 24 часа в Районно управление «Полиция» - Несебър. Работата по случая продължава.

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
На 12.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 22 годишен финландски турист, отседнал в Слънечв бряг, за това че между 04.00 ч. и 05.00 ч. предния ден, след употреба на алкохол в бар «Централ», при прибирането си към хотела, в района до хотел «Олимп», почувствал удар в горната дясна част на главата и паднал на земята. Усетил, че някой пребърква джобовете му, като след известен период от време констатирал липсата на мобилния си телефон и портфейла, съдържащ : сумата от 140 лв., 40 евро, кредитна карта и шофьорска книжка. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 12.08.т.г. около 12.05 ч. в Районно управление «Полиция» - Приморско е получено съобщение от 61 годишна чешка туристка, отседнала в Приморско, за това че около 10.45 ч. на същата дата, докато се разхождала край хотел «Престиж» в града, е застигната от непознат младеж, който чрез издърпване от врата, й отнема златен синджир, тежащ около 7 гр. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Приморско.
           На 12.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 36 годишна норвежка туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че около 19.00 ч. на 08.08.т.г. седнала на пейка в близост до «Казиното» на х-л «Кубан», като оставила раницата си на земята до нея – в този момент неизвестен младеж грабнал раницата й и побягнал в посока плажа. В раницата се съдържали : айпад, лаптоп, цифров фотоапарат, мобилен телефон и портфейл със сумата от 10 000 шведски  крони, както и шофьорската книжка на приятеля на туристката. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 12.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 45 годишна норвежка туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че предния ден около 19.00 ч., докато се разхождала по магазините в Стария Несебър, й е извършена джебчийска кражба на портфейл, съдържащ сумите от 800 норвежки крони, 400 лв., кредитна карта и лични документи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 12.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 18 годишна поморийка, за това че за времето от 04.00 ч. до 07.00 ч. на същата дата, докато спяла в квартирата си в с. Равда, разположена на ул. «Несебър», й е извършена кражба на :  три мобилни телефона, колие от неблагороден метал с дължина около 50 см. и висулка във формата на пеперуда и маратонки. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.

ІІІ. ПТП :    
На 12.08.т.г. около 14.00 ч. на пътя Варна - Бургас, в условията на остър десен завой при спускане, л.а. «Фолксваген Пасат», с добричка регистрация, управляван от 55 годишния Д.А. от Добрич, поради движение с несъобразена скорост се удря в насрещно движещия се л.а. «Фиат Пунто», с добричка регистрация, управляван от 25 годишния П.П. от Добрич. От удара л.а. «Фиат Пунто» отскача и се удря при движещия се зад него л.а. «Мерцедес», с русенска регистрация, управляван от 40 год. Н.Н. От ПТП пострадала пътничката, возеща се на задната дясна седалка в л.а. «Фолксваген Пасат» - Н.А., 52 годишна от Добрич, която с фрактура на дясната ключица, е откарана в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота.



Прочетено: 6210 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
В атака след кафето Египет лека вечер Конкурс прическа Бургас 2009 Извилистая жизнь дерева Бодил край Ясна поляна Великденско яйце кафето ми
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development