Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Иск за собствеността на инфраструктурата в Слънчев бряг19 Август 2012, Неделя


Автор: в-к Фактор Бургас

Община Несебър завежда иск за собствеността на инфраструктурата на комплекса. Вестник Фактор

Има вариант държавата да обяви в ликвидация Слънчев бряг АД. Тази алтернатива отново е на община Несебър.

Искова молба  за определяне на собствеността на част от улици и алеи в зона „Изток” на комплекса „Слънчев бряг” ще внесе в Районен съд-Несебър местната община.

Това каза кметът Николай Димитров по време на среща с хотелиери, организирана от Съюза на собствениците в Слънчев бряг. Исковата молба ще бъде внесена в съда на 21 август /вторник/, каза адвокат Таня Дамянова. По този начин предприемаме действия и процедури от страна на общината в посока решаване на проблема със собствеността, стопанисването и поддръжката на инфраструктурата в зона „Изток” на комплекса.  С цел улесняване на процеса, юридически екип на Съюза  е изготвил правен анализ по проблема.

Друг вариант е държавата да обяви в ликвидация Слънчев бряг АД, каза Димитров. Слънчев бряг е дружество, което е изчерпано от към съдържание и не развива никаква дейност, допълни той. Според хотелиерите Слънчев бряг трябва да се отдели като самостоятелен курорт с отделно управление, а община Несебър да поддържа и стопанисва инфраструктурата му.

Хотелиерите отново подчертаха на срещата, че цели централни алеи и улици  не са осветени през нощта, не се поддържа чистотата в курорта, проблеми има както с шума, така и със спазването на обществения ред и сигурност.

Хотелиерите ще предложат на ресорното министерство да бъде създаден специален държавен орган, който да следи за шума от заведенията и този орган да има правото да ги затваря при нарушение.

http://factor-bs.com/news-24035.html


Прочетено: 3564 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
евро 2008 Воробей от страха полез на стенку Стилът на знаменитостите Конкурс прическа Бургас 2009 Pepi Йордановден 2011, Бургас - от Тина Във висините Конкурс прическа Бургас 2009 Кавказка иглика Коктейл Летен театър МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО ШПАКЛОВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ STORCH-AIRLESSCO SL1100
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development