Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Иск за собствеността на инфраструктурата в Слънчев бряг19 Август 2012, Неделя


Автор: в-к Фактор Бургас

Община Несебър завежда иск за собствеността на инфраструктурата на комплекса. Вестник Фактор

Има вариант държавата да обяви в ликвидация Слънчев бряг АД. Тази алтернатива отново е на община Несебър.

Искова молба  за определяне на собствеността на част от улици и алеи в зона „Изток” на комплекса „Слънчев бряг” ще внесе в Районен съд-Несебър местната община.

Това каза кметът Николай Димитров по време на среща с хотелиери, организирана от Съюза на собствениците в Слънчев бряг. Исковата молба ще бъде внесена в съда на 21 август /вторник/, каза адвокат Таня Дамянова. По този начин предприемаме действия и процедури от страна на общината в посока решаване на проблема със собствеността, стопанисването и поддръжката на инфраструктурата в зона „Изток” на комплекса.  С цел улесняване на процеса, юридически екип на Съюза  е изготвил правен анализ по проблема.

Друг вариант е държавата да обяви в ликвидация Слънчев бряг АД, каза Димитров. Слънчев бряг е дружество, което е изчерпано от към съдържание и не развива никаква дейност, допълни той. Според хотелиерите Слънчев бряг трябва да се отдели като самостоятелен курорт с отделно управление, а община Несебър да поддържа и стопанисва инфраструктурата му.

Хотелиерите отново подчертаха на срещата, че цели централни алеи и улици  не са осветени през нощта, не се поддържа чистотата в курорта, проблеми има както с шума, така и със спазването на обществения ред и сигурност.

Хотелиерите ще предложат на ресорното министерство да бъде създаден специален държавен орган, който да следи за шума от заведенията и този орган да има правото да ги затваря при нарушение.

http://factor-bs.com/news-24035.html


Прочетено: 3146 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мебелна Фабрика ДИЕЗ Приятели Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA Созопол Нова професия Истанбул рибари Конкур глазами зрителя Флора Бургас 2009 Александропулис, юни.2007 Разоран двор, угар В очакване на жертвата 6
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development