Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

До десетина дни започва строителството на четирилентов пътен участък от Бургас към Слънчев бряг



24 Август 2012, Петък



Пътният участък от Бургас към Слънчев бряг е на мястото, където четирилентовото движение свършва в еднолентово между Сарафово и Поморие, е съобщила министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.


Правителството прие Постановление за изменение и допълнение на Постановление №86 на Министерския съвет от 2012 г. за предоставяне на допълнителни бюджетни кредити по бюджета на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за 2012 г.

„Приоритизираме довършването на магистрала „Хемус” в участъка Шумен – Белокопитово и Белокопитово – Каспичан, за да може по-голямата част от строителството на тази магистрала да се приоритизира за тази година и следващата година вече с пътен възел на Белокопитово – Каспичан и на пътя, който е за Русе и Силистра да може да бъде довършен този участък от магистралата. Паралелно с това разбира се с европейски средства довършваме и осемте километра, които са връзката на магистралата със Софийския околовръстен път. С това ще имаме ново изградени участъци на магистрала „Хемус” над 17 км.

Също така, с това постановление, с допълнителните средства ще можем да довършим и пътищата по южното ни Черноморие ще бъдат изцяло рехабилитирани.

Участък от Царево-Резово, в момента само от Ахтопол, всъщност до Синеморец, е рехабилитиран пътят, а с допълнителните средства ще довършим изцяло участъка Царево-Резово, ще започнем строителството на участък от четирилентовото шосе, което е от Бургас към Слънчев бряг, от участък Поморие – Сарафово, което е също много важно, тъй като там четирилентовото свършва в еднолентово движение”, обяснява Павлова. Предвижда се довършване на започнатата рехабилитация на пътни участъци в Елхово, Тополовградски регион и други участъци, които изцяло се финансират


Прочетено: 8882 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лятната естрада в Морската градина пътят за никъде Aerogara Byrgas Tiffi Shop Жреци на музите 2009 тошко Мото клуб След баня Париж - моста на Александър 3-ти Фонтаните на Град Монтата-BG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development