Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Продължава реконструкцията на остров Света АнастасияПродължава реконструкцията на остров Света Анастасия
Ключови думи: Бургас, остров св. Анастасия, черно море, военноморска база
17 Юни 2013, ПонеделникПроектът е Културно-историческото наследство на остров Света Анастасия и град Бургас – атрактивна и конкурентоспособна  туристическа дестинация.

Проектът за реконструкцията на мостика и обновяването на острова е един от най-атрактивните и желани проекти от гражданите и гостите на Бургас. С пълна сила продължават ремонтните дейности по съществуващите там сгради, пристана и благоустройството на района. Реставрацията на църквата върви с бързи темпове. Грубите мазилки и фугировки по фасадите на църквата са завършени, както и вътрешните дървени тавани. Топлоизолациите са готови, а керемидите по покрива й се редят. Остава да бъде извършена художествената реставрация.  Всичко това се случва благодарение на едрогабаритни бойни кораби от Военноморската база в Атия, които извозват тежките строителни машини и материал до острова. Настоящата година е изключително важна за подготовката на приоритетните обекти и проекти на общината за следващия програмен период.


Прочетено: 16764 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цветя къщичка в градината до паркинга на pepita през деня не трябва да спиш! Цъфнали череши созопол Декоративни дървени конструкций Дружинката Театър за драма. опера и балет, Бургас. HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Хозяин причала
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development