Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Strand ще отвори врати в Бургас съвсем скороStrand ще отвори врати в Бургас съвсем скоро
Ключови думи: Strand, Бургас, мол, лайфстайл център, Cinegrand
17 Юни 2013, ПонеделникОстава по-малко от месец и бургазлии тръпнат в очакване да станат първите домакини на подобен тип център в страната.

На 29 юни отваря врати първият мол от открит тип – Strand. Строителството му започна през 2011 г.  Две години по-късно ще имаме възможност да го видим в завършен вид. За него се говори, че всъщност това не е типичен мол, а т.нар. лайфстай център. Причините са в самият тип на строителството. Ще наподобява търговска улица с магазини, обществени зони, заведения и забавления. Дори името идва от там, Strand – една от големите търговски улици в центъра на Лондон. Целта на този тип центрове се свежда до това клиентите да прекарат максимално дълго време и да имат възможност да избират измежду повече преживявания от стандартното пазаруване. Това, което ще липсва в Strand в сравнение с другите два мола на територията на Бургас са хипермаркет, магазин за техника, магазин за играчки и др. Това, което центърът ще предложи от своя страна е по-голяма площ за заведения и развлечения – 1/3 от него. Закрито футболно игрище, център за танци и спорт, детски център, зала за видеоигри, художествена галерия и закрита изложбена площ за графити са част от плюсовете на Strand. Впечатляващ е площада за събития eSquare, който е с най-големия екран на открито в България. Много силен наемател в центъра е киното, където оператор ще е индийската верига Cinegrand. Първо ще отвори салон за 6D прожекции (които ангажират всички сетива), а през август още седем зали. Предвиждат се 11 заведения – барове, кафенета и тематични ресторанти. От една страна има известни опасения, че няма да бъде желана дестинация за много хора поради факта, че в непосредствена близост се намира Burgas Plaza, както и наличието на още един мол – Galleria Burgas.  Възможно е да се получи пренасищане. Но, от друга страна, Strand предлага съвсем различна концепция, а в една конкурентна среда това е предимство. 


Прочетено: 11560 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 София от Копитото АХИЛОЙ Община Бургас Машините на Леонардо Гиацинт -1- Miss Sixty Черноморец-Поморие Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development