Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Киноложка изложба“ в Крайморие



Киноложка изложба в Крайморие
Ключови думи: Киноложката изложба, Крайморие
09 Юли 2013, Вторник



Първата Световна купа за България ще бъде връчена на четириног участник в тазгодишното издание на Киноложката изложба. Изложението се провежда за шеста поредна година на територията на град Бургас и ще бъде открито днес, от 17.00 часа в кв. Крайморие.

В конкурсната програма, която ще продължи до 15-ти юли ще участват расови кучета от 12 страни и за първи път ще се проведе специализирана изложба за американски питбул-териер.
 
Шампионът на „Световния киноложки алианс“ ще бъде обявен на 14- ти юли в кв. Крайморие от 17.00 часа. Това е третият кръг за световната купа, след Рига /Латвия/ и Киев /Украйна/.
 
Сред четириногите участници ще бъдат „Басенджи” – единственото в света „нелаещо куче”, ши - тцу от Латвия, немски дог, величествени ротвайлери от Русия, йоркширски териер от Молдова, както и официално признатите от Световния киноложки алианс български породи – българско овчарско куче, българско лудогорско гонче и български барак.
 
Жителите и гостите на града ще могат да наблюдават европейски шампионат по аджилити (спорт с кучета, при който за минимално време се преодолява сложно трасе с препятствия) и спортни състезания по обидиънс – дисциплина, при която за изпълнение на различни упражнения се търси изключително послушание на кучето.
 
Домашните любимци ще се оценяват от квалифицирани съдии от Чили, Испания, Германия, Полша Украйна, Молдова, Латвия, Беларус и България.
 
Инициативата се осъществява от Община Бургас, съвместно със Световен киноложки алианс и Български републикански киноложки съюз.
 
 
Програма:
 
09.07 – А-САС „За купата на Бургас” – Национален шампионат на България и Национален шампионат на Казахстан
10.07. – А-САСІВ „За купата на кмета на гр.Бургас”
11.07. – Конгрес на Световен Киноложки Алианс
12.07. – Състезание по Аджилити за Купата на Бургас
13.07. – А-САСІВ Чили - Международна изложба и национален шампионат на    Чилийския кенел клуб

14.07. – А-САСІВ Международна изложба ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНАТ, кръг от СВЕТОВНА КУПА 2013


Прочетено: 9832 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Етнографски Музей БУРГАС Стара къща на ул. Пристанище Приморско Pink For Sale на границата с брега Цъфнали череши Бургаският кей Флора Бургас 2009 Кукерландия 2011, Ямбол pepi Аз с майка и татко
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development