Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Възможна ли е консолидация в дясното политическо пространство19 Юли 2013, ПетъкНа 18 юли се състоя дискусия между представители на повече от 20 извънпарламентарни политически партии и сдружения, които коментираха възможностите за консолидация в център-дясното пространство, основана на общи цели и приоритети и посредством открит диалог с  гражданското общество

Сред тях - председатели и представители на БСДП, РДП, СДС, Движение „Гергьовден”, Народна партия свобода и достойнство, ПП „Зелените”, „Синьо единство”, БЗНС, ССД, НДСВ, БНД, „Български демократичен форум”, Съюз „Радикали”, Движение „Модерна България”, Сдружение „Демократично действие” и др.  
Призиви отправиха председателят на ПП „Обединени земеделци” – Петя Ставрева. Анастасия Мозер – почетен председател на ПП „Обединени земеделци”, а доц. д-р Антоний Гълъбов коментира ситуацията в парламента като „опит за диктатура на малцинството”.
„Съществува опасност на несериозни и популистки сили да се опитат да извлекат полза от протестите. На такава тенденция може да се противопостави само една консолидирана и профилирана автентична десница. Приоритет за нас е обединението на десните сили в България”, се казва в приветствие към форума на д-р Марко Арнд – ръководител на фондация „Конрад Аденауер” – България.
Участниците начертаха целите и приоритетите на консолидацията в демократичния спектър. Бяха дискутирани още необходимите промени в изборното законодателство, както и диалогът между партиите и гражданското общество. 


Прочетено: 3036 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Фрагмент от сграда в Бургас жълто В солнечный день Флора Бургас 2009 МАРИНА КЕИП Мой хороший знакомый из Бургаса Конкурс прическа Бургас 2009 мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Момчета
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development