Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Възможна ли е консолидация в дясното политическо пространство



19 Юли 2013, Петък



На 18 юли се състоя дискусия между представители на повече от 20 извънпарламентарни политически партии и сдружения, които коментираха възможностите за консолидация в център-дясното пространство, основана на общи цели и приоритети и посредством открит диалог с  гражданското общество

Сред тях - председатели и представители на БСДП, РДП, СДС, Движение „Гергьовден”, Народна партия свобода и достойнство, ПП „Зелените”, „Синьо единство”, БЗНС, ССД, НДСВ, БНД, „Български демократичен форум”, Съюз „Радикали”, Движение „Модерна България”, Сдружение „Демократично действие” и др.  
Призиви отправиха председателят на ПП „Обединени земеделци” – Петя Ставрева. Анастасия Мозер – почетен председател на ПП „Обединени земеделци”, а доц. д-р Антоний Гълъбов коментира ситуацията в парламента като „опит за диктатура на малцинството”.
„Съществува опасност на несериозни и популистки сили да се опитат да извлекат полза от протестите. На такава тенденция може да се противопостави само една консолидирана и профилирана автентична десница. Приоритет за нас е обединението на десните сили в България”, се казва в приветствие към форума на д-р Марко Арнд – ръководител на фондация „Конрад Аденауер” – България.
Участниците начертаха целите и приоритетите на консолидацията в демократичния спектър. Бяха дискутирани още необходимите промени в изборното законодателство, както и диалогът между партиите и гражданското общество. 


Прочетено: 4666 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик Машините на Леонардо Професионални Кокили!!! Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Черноморец-Поморие Мото клуб хотел приморец В парка Летния театър на Бургас Катедрала в Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development