Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Райън Лесли ще пее тази вечер на южния плаж в курорта Слънчев бряг



Ключови думи:
17 Юли 2013, Сряда



Американският певец, изпълнител и продуцент Райън Лесли ще пее тази вечер на южния плаж в курорта Слънчев бряг. Това е първото му участие на родна територия. Концертът ще бъде в клуб Бедрум бийч и започне трийсет минути след полунощ. Певецът ще изпълни едни от най-силните си хитове от четирите си албума, сред които тоталния хит Addiction. 

Партито на звездата се очертава да бъде едно от най-горещите събития през летния календар на южния плаж. Концертът ще бъде подгряван от Маги Алексиева–Меу, Бобо, реге изпълнителят Jahmmi, а също така диджеите DJ Fed и DJ Tam R.
Номинираният за награди „Грами” посещава България за първи път. На южния плаж в Слънчев бряг той ще направи снимки за най-новия си видеоклип „History”. 
Райън Лесли е правил парчета за Бритни Спиърс, има четири албума, като още с дебютния си едноименен проект от 2009 година той влиза в топ 10 на американската хип-хоп класация.
Наши изпълнители вече потвърдиха присъствие на партито тази вечер. Сред българските знаменитости са Мария Илиева, Поли Генова, Графа, Ъпсурт, Вяра Атова – AV, YoungBBYoung, 100 Кила. Последният се оказа един от най-ревностните фенове на Райън Лесли. Родният рапър вече успя лично да се срещне с Лесли и дори му подари българския трикольор и шапка с козирка.
Утре вечер /18 юли/е запазена за двойната видео премиера на Десислава и на Alek Sandar. Парчетата, които са подготвили за своите почитатели са: - „Baby" и "You&Me". Клиповете бяха заснети в края на юни м.г. в Свети Влас, к.к. Елените и край Слънчев бряг. Продукциите покриват световните стандарти на звучене и визия, което ще позволи за първи път два български клипа да се завъртят в ефира на МТВ Бразилия и Латинска Америка. Специално за премиерата на „Baby" и "You&Me" на Какао бийч за втори път у нас пристига мултижанровия артист Yozmit. Южнокорейският пърформър живее в Ню Йорк, където изразява себе си чрез спектакъл, съчетаващ театър, мода, танци, примесени с поп култура и митология. Yozmit ще изпълни кратък пърформанс - поздрав за българската публика.


Прочетено: 3271 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пластири за отслабване Hoodia (Худия) ФОН Декоративни дървени конструкций Vision мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка wood през гората, до морето Нощен Париж от Бутик Весела Черноморец Бургас Данил
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development