Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас е в трескава подготовка за шестото издание на SPIRIT of BurgasКлючови думи: SPIRIT of Burgas
24 Юли 2013, СрядаТече активна подготовка на музикалния фестивал SPIRIT of Burgas. Организаторите вече сглобяват сцените, ограждат и украсяват фестивалната зона. Бургазлии и гостите на града трябва да знаят, че достъпът до нея ще бъде ограничен от 26.07 /петък/ до 29.07 /понеделник – включително/. Само през уикенда/27.07 и 28.07/ къпането в морето и използването на крайбрежието в района на Централен плаж ще бъдат разрешени от 17.00 до 20.30 часа. По улица Княз Александър Батенберг, която е в непосредствена близост до фестивалната зона, ще бъде забранено движението на автомобили и други моторни превозни средства.


За меломаните на най-голямото лятно събитие са предвидени един главен вход с шестнайсет спомагателни линии за преминаване към музикалните и атракционни зони. Достъпът до централната улица „Булаир“ временно ще бъде ограничен, тъй като две от четирите пътни платна ще бъдат приспособени за паркоместа на гостите на феста. А за посетителите със затруднено придвижване ще бъдат пригодени специални рампи.
 
            Тази година за двудневния музикален фестивал ще бъдат изградени, освен главната сцена „Main Stage“, още три подиума – „На тъмно Freestyle“, „Jack Daniel`s Rock Arena“ и „Solar Dance Arena“.
 
Община Бургас и организаторите на SPIRIT of Burgas са предвидили сериозни мерки за охрана, противопожарна безопасност и спокойно протичане на музикалния уикенд. Със специален кораб Гранична полиция има готовност за съдействие и преместване на проявилите се нарушители, а организацията при инциденти ще бъде правилно разпределена между съответните отговорници. 


Прочетено: 2922 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Връзка Spirit of Burgas къща ahtopol Underground строителство вместо сняг на Коледа пазач Мото клуб Рибари в Истанбул Конкурс прическа Бургас 2009 хотел Кръст за Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development