Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ТВ СКАТ подаде жалба срещу Волен Сидеров и депутатите от АтакаВалери Симеонов
Ключови думи: Бургас, ТВ Скат, Волен Сидеров, Валери Симеонов
06 Юли 2013, СъботаТелевизия СКАТ подаде жалба в полицията заради хулиганските прояви на Волен Сидеров и депутатите от партия Атака.

Тя е внесена в Пето районно полицейско управление в Бургас от името на собственика на медията Валери Симеонов.  На 5 юли около 19:00 часа депутатите Волен Сидеров, Деница Гаджева, Десислав Чуколов, Миглена Александрова, Калина Балабанова, Димитър Димов, Иван Димитров и Адриан Асенов блокираха улицата пред офиса на телевизия СКАТ. Те употребиха ругатни и непристойни изрази към собственика на телевизията Валери Симеонов, служителите на медията и граждани, които по това време са се намирали в района, се казва в жалбата. Волен Сидеров отправяше неприличните изрази по мегафон, което наруши спокойствието на гражданите и обществения ред. Извършеното от депутатите на партия “Атака” прекрачва моралните норми и е нарушение на Наредбата за опазване на обществения ред на община Бургас и представлява хулиганска проява, се казва още в жалбата. Чрез нея ръководството на телевизия СКАТ настоява да бъде извършена проверка и ако бъдат установени нарушения, да бъде образувано наказателно производство. Припомняме, че по-рано същия ден, Волен Сидеров и депутатите му нападнаха журналисти на телевизия СКАТ на бензиностанция OMV в Бургас. Екипът беше изпратен след получен сигнал, че групата на Сидеров е блокирала работата на бензиностанцията. След като екипът на СКАТ се опитал да вземат интервю от Волен Сидеров, лидерът на “Атака” и депутатите се нахвърлили върху журналистите. Репортерът Ваня Чечева е била ритана от Деница Гаджева, а Волен Сидеров нанесъл няколко удара в гръб на оператора Светлан Атанасов. На мястото са присъствали още трима оператори на СКАТ, които също бяха блъскани и обиждани от депутатите на “Атака”.


Прочетено: 15310 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
643
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жреци на музите 2009 Spirit of Burgas Приятели тръби 2 Машина за боядисване 2,1 л/мин, бутална помпа HSP3890-2490 ЛВ. АНАЛОГ НА GRACO ST-MAX 395 Изгрев шарено килимче Строеж с кран закачалки 1 Старият Бургас Кукерландия 2011, Ямбол моите цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development