Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас - безплатни консултации на пострадали при ПТП



ПТП, Мбал Бургас, Бургас, пострадали при ПТП
Ключови думи: ПТП, Мбал Бургас, Бургас, пострадали при ПТП
07 Август 2013, Сряда



МБАЛ- Бургас подкрепи Сдружение SOS-ПТП в Информационната кампания, насочена към повишаване правната и застрахователна култура на гражданите при настъпване на ПТП.


В тази връзка от 05.08.2013г. във фоайето пред Шокова зала на „Хирургически корпус“ в специален информационен кът всички пострадали ще могат на място да получават съдействие и съвет, както и безплатни консултации за правата им на пострадали при ПТП от сътрудници на Сдружение „SOS-ПТП“. Оказването на съдействие за получаване на парично обезщетение от застрахователната компания на пострадали при ПТП или на близки на починало при ПТП лице е от изключително значение с оглед възможността на пострадалите да получат качествена медицинска помощ, възможност за провеждане на скъпо струващо лечение и следрехабилитационни процедури; извършване на хирургически и други медицински манипулации и интервенции; възможност за получаване на професионална психологическа подкрепа и съдействие, закупуване на скъпо струващо оборудване за трайно увредените лица, както и възможност за връщане към нормален начин на живот с гарантирана финансова обезпеченост.


Прочетено: 21260 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
593
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жълтурче.jpg красиви по всяко време Разлистване Поглед към Бургас през залива булка от Бургас Един рицар в Париж от Бутик хубава вечер витраж3 самотна обитателка закачалки 2 Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development