Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Спортният комплекс в центъра на Бургас ще е готов предсрочно



08 Август 2013, Четвъртък



Новия спортен корпус в двора на двете бургаски гимназии - френската и ПМГ върви с бързи темпове. Предстои издигане на последното трето ниво на постройката, с което сградата ще бъде завършена на груб строеж.

Трите нива, в които ще има спортни зали, да бъдат с височина от 8 метра.
Басейнът е с полуолимпийски размери и е напълно изграден.
Новият спортен училищен център ще разполага още с фитнес зона, спортна зала за волейбол и баскетбол, зала за борба, гимнастика, спортни танци и други спортове на закрито.
В сградата ще има лекарски кабинети, стаи за треньори, душове, съблекални, санитарни възли и др. На последния етаж ще има помещение, което да изпълнява функциите на галерия за изложение на спечелените купи, медали и грамоти от бургаските ученици и панорамна тераса.
Сградата ще бъде с височина над 20 м., застроена площ от 931 кв. м. и разгъната застроена площ от 4230 кв. м.
Срокът за изпълнение на обекта, който стартира през февруари, е 18 месеца, но от темповете на строителните работи до момента може да се заключи, че ще завърши по-рано. Финансирането е в размер на 3 900 000 лв., осигурени от държавата и общинския бюджет на Бургас.
Новият спортен корпус ще бъде с въведени мерки за енергийна ефективност и достъпна архитектурна среда за хора с увреждания. Към него ще бъде изградена стоманобетонова рампа и ще бъде монтирана електрическа платформа – подемник. На всички основни нива в сградата ще има асансьор и санитарни възли, съобразени с нуждите на хората с увреждания. 





Прочетено: 13380 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Река Сена, Париж от Бутик pepi хотел приморец Неизмазана тухлена селска къща Кавказка иглика аз Фрагмент от сграда в Бургас Конкур глазами зрителя камини Пътна помощ Конструкция КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development