Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сто велосипедиста показаха умения в Бургас - Велосипедният градБургас - Велосипедният град
Ключови думи: Бургас - Велосипедният град, Бургас
10 Август 2013, СъботаКолоездачи от 6 до 67 годишна възраст умело демонстрираха, че велосипеда е не само най-здравословния, но и най забавния начин за придвижване.  Те премериха сили в три възрастови групи - деца до 9 - годишна възраст , младежи от 10 - 14 години и в категория Без възрастови ограничения. 


Впечатляващи демонстрации от велокаскади, преодоляване на препятствия с колело за време, байк дуел и многообразие от състезания събраха погледите на десетки бургазлии и гости на града пред паметник  Пантеона още в ранния следобед.
Йорданка Ананиева зам. – кмет по „Култура и образование“ в Община Бургас пристигна с личния си велосипед и стана част от последвалото велошествие. Атрактивната група премина разстоянието от Пантеона до КЦ „Морско казино“, където беше посрещната с акорди от най-новата песен на маестро Стефан Диомов. Изпълнената с много настроение мелодия от група „Петте Сезона“, носеща тематичното заглавие – „Велосипедът“ приповдигна настроението на участници и публика.
Стотици  аплодираха  концерта.
Всички участници получиха специално изработени награди от Община Бургас– гривни, значки, шапки и тениски, а най добрите бяха отличени с грамоти за представянето си .
Наградата за най-млад участник получи 6-годишният Александър Иванов, а за най-възрастен Агоп Зарванян. С много аплодисменти бяха посрещнати Иво Колев, Кристиян Стоянов и Калин Димитров. Те  излязоха на сцена „Охлюва“ със своите велосипеди, с които малко преди това показаха превъртания на метри от земята.
Единственото момиче участник, 8-годишната Синая Грозева, също получи награда за своето участие.
За първа година публиката имаше възможност да види изложение от ретро велосипеди.
Прочетено: 3096 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
докато ние спи, те творят Созопол. морето прозорци в хале МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. само черноморец бургас Нощен Париж от Бутик pepi газ Конкурс прическа Бургас 2009 Бургас и Леонардо
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development