Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Световната купа по стандартни танци - Бургас10 Август 2013, СъботаДвадесет и осми международния турнир по спортни танци Купа Бургас - 2013 ще се проведе в края на Август. Подробности за събитието бяха представени на специална пресконференция в присъствието на председателя на бургаския клуб по спортни танци Бургас 1975 – г-н Андрей Тодоров.


За пръв път тази година престижното състезание по спортни танци за световната купа ще се състои в Бургас.
120 танцови двойки от 25 държави ще се състезават за отличие в Бургас. Сред тях - участници от Япония, Германия, Белгия, Русия, Холандия, Сърбия, Чехия, Унгария, Естония, Гърция, Франция, Украйна, Испания, Италия, Дания, Молдова, Еквадор, Турция и Израел.
Председател на международното жури ще бъде италианеца г-н Джани Каперини.
България ще бъде представена достойно от най-добрия си танцов тандем, който е дългогодишен международен шампион по спортни танци – Виолета Янева и Салваторе Тодаро. Българското танцувално дуо съвсем скоро се завърна от световното първенство в Колумбия, което зае почетното шесто място. Надеждите на всички бургазлии и българи е световната купа да попадне именно в ръцете на Вили и Салво.
Сред специалните гости на международния турнир ще бъдат бивши президенти на федерациите по спортни танци, които през годините значително са помогнали за развитието на това изкуство.
Друга изненада, която екипа подготвя за всички гости отново за първи път е специалния турнир „Rising stars“. Танцувалното състезание е предназначено за новоизгряващи и амбициозни звезди по латиноамерикански танци, които ще получат шанса за по-голямо и професионално развитие.
За да бъдат подкрепени талантливите майстори на танца публиката трябва да закупи билети, които седмица преди събитието ще се продават на касите в театъра, а в деня на състезанията – пред касите на зала „Младост“.
Организаторите обещават, че ще зарадват бургаската публика с нещо специално и уникално, защото бургазлии го заслужават. За тази цел залата, в която ще се състоят престижните състезания, ще бъде променена до пълна неузнаваемост. По този начин ще се повиши, както качеството на събитието, така и интереса от страна на публиката.


Прочетено: 12726 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
461
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София ПЕПИ евро 2008 Мой хороший знакомый из Бургаса Флора Бургас 2009 жълто Гиацинт Български секс магазин розичка Бургас, ФЛОРА 2009 само черноморец бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development