Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

BOUX AVENUЕ в Странд БУРГАС



12 Август 2013, Понеделник



СТРАНД Бургас е първият лайфстайл център на открито в България, който отвори врати в гр. Бургас през юли 2013. Вдъхновен от атмосферата на традиционната главна улица, СТРАНД позволява на посетителите си да се разхождат на открито, да дишат свеж въздух и да прекарат свободното си време пълноценно, като предлага богат избор от магазини, развлечения и заведения за хранене.

Един от най-открояващите се британски брандове обявява откриването на своя нов международен магазин на Boux Avenue в Бургас, който ще отвори врати в СТРАНД на 9 август 2013. Марката завладя сърцата на ценителите на бельо по света още с появяването си през 2011 година.
 
Boux Avenue предлага фино бельо, бански, спално бельо и аксесоари, достъпни за всяка жена. Новата колекция на Boux Avenue предлага колекция от красиво бельо с очарователни дизайни, където пастелните тонове и женствения стил събуждат едно закачливо усещане, а класическите сутиени в неутрални цветове ще ви накарат да се чувствате подготвени за всяка ситуация.
 
Създадено да носи комфорт, да осигурява добра поддръжка и да пасва идеално към всяка фигура, бельото на Boux Avenue е красиво и женствено допълнение към гардероба на всяка жена. Съблазнителното бельо, банските и спално бельо са налични в размери от 6 до 20 и размер на чашката от 65А до 90Н. Марката предлага също така и неустоими колекции от всекидневни дрехи, модни аксесоари и козметични продукти.
 
Магазините на Boux Avenue се отличават с изключително обслужване – обръща се специално внимание на нуждите на всеки клиент. Тук могат безплатно да ви вземат мерки и да ви дадат съвети за това кой размер е най-подходящ за вас, в случай, че не сте сигурни.
Всеки магазин на марката се отличава с красив и модерен дизайн. За по-голямо удобство на клиентите бельото е подредено в малки чекмеждета според размера. В пробните има интерком система, която да ви свърже с консултантите, както и три различни режима на осветление, имитиращи дневна, приглушена светлина и нощ. Всичко това прави пазаруването в Boux Avenue уникално изживяване. Безплатно опаковане на подаръци допълва усещането, че се намирате в бутик, при това на съвсем приемливи цени.
 
„Много сме горди да приветстваме в Странд толкова важен международен бранд като Boux Avenue. Гордеем се също така с това, че този е първия магазин на Boux Avenue в България - факт, който ясно показва колко са важни уникалния дизайн и оригиналните идеи за международните модни марки. Сигурна съм, че клиентите ни от Бургас, както и чуждестранните гости също ще харесат тези модерни колекции и ще превърнат магазина на Boux Avenue в Странд в гореща модна дестинация.“ – Мариела Остенд, изпълнителен директор на СТРАНД Бургас.
 
СТРАНД е не само място за пазаруване, а и място за отдих и забавления с уникални за страната атракции. Първият лайфстайл център на открито в България ще забавлява гостите си с невиждани досега артистично оформени градини, галерия с графити, интерактивен дигитален под, дигитално стрелбище, светещ голф, площад за събития eSquare, на който е разположен най-големият външен екран на открито в България.
 
За най-малките посетители на СТРАНД е предназначен детският център, който предлага разнообразни дейности и забавления в зависимост от възрастта им. Тук се помещава най-голямата детска джунгла в България, достигаща височина от 7 м, лего стая, зона за ролеви игри и парти зона. За децата е предназначена и спортната зала в СТРАНД, която е идеална за спортни тренировки и турнири, а тийнейджърите ще могат да се забавляват в залата за видео игри.


Прочетено: 14016 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
парапетът до Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Конкурс прическа Бургас 2009 ahtopol газ 2 Цъфнали череши ЛРД ПЕПИ Морска градина Бургас хотел приморец
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development