Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Опасни детски дрехи в Бургас

Внимание родители!Внимание родители!
Ключови думи: детски дрехи, европейски изисквания, Chi Long
19 Август 2013, ПонеделникВ Бургаската магазинна мрежа са засечени детски дрехи, които не отговарят на европейските изисквания. Те имат декоративен шнур в долния край на ръкава.

Детски дрехи на бургаската фирма "Бест мениджмънт" ООД, които са квалифицирани като опасни стоки от Комисията за защита на потребителите, трябва да бъдат изтеглени от пазара. Става дума за детски блузки с марка Chi Long с декоративен шнур в долния край на ръкава. Това противоречи на стандартите за дължина в ЕС. Служителите на магазините са наясно със санкцията. Управителя и собствениците на фирмата не са открити за коментар.
Фирмата има два магазина на територията на града - на ул. "Богориди" и до Автогара Запад, като втория е известен под името "Аутлет Дейли".
Комисията за защита на потребителите е разпоредила "Бест мениджмънт" ООД незабавно и ефективно да изтегли тази стока от пазара. Всички, които са купили от опасните детски блузки, могат да ги върнат в магазина.


Прочетено: 2036 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
kupi dari Конкур глазами зрителя пчела Miss Sixty Европейка 6 Във висините къща над р-нт Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development